Vòlei amb la Unió Esportiva Cellera Amer

A mitjans de març el CB Cellera i el CB Amer es varen fusionar, amb la fusió hi va haver una modificació estatutària que entre altres coses incloïa el Vòlei com a esport a oferir per la nova entitat resultant i ara ha arribat l’hora d’anunciar que possiblement a partir del setembre la Unió Esportiva Cellera Amer disposarà d’un equip de Vòlei Sénior.

La idea principal és entrenar 1 dia a la setmana i competir en una lliga supracomarcal que suposa 1 partit al mes contra equips majoritàriament de la província de Girona.

Imatge d’un dia de torneig de l’Estiu Esportiu 2017.

L’Estiu Esportiu com a plataforma de proves.

Fa molts anys que el Vòlei s’ofereix al torneig que cada mes de juliol organitza l’Ajuntament de la Cellera i el dia d’avui es pot dir que és l’esport rei d’aquesta competició estival, sense anar més lluny, aquest any 14 equips es varen inscriure, 5 més que en el torneig de bàsquet, i perquè d’aquest èxit?
En part i això és una opinió personal es deu a diversos factors, en primer lloc perquè no és un esport de contacte, això el fa atractiu a un ventall de públic que no desitja topar-se directament amb ningú, ja que una errada en el Vòlei és personal, un error que fa la mateixa persona en canvi en el bàsquet o futbol sala, un error pot ser propi o provocat per un rival directe que fins hi tot pot deixar en evidència al seu contrincant. També el Vòlei és percebut com més d’entreteniment, de diversió en equip, de menys individualitats i de joc col·lectiu i això el fa accessible a més gent encara que la resta de l’any sigui un esport força minoritari si el comparem amb el futbol o el bàsquet.

L’Estiu Esportiu ha sigut aquesta plataforma de proves i molts dels equips participants han gaudit de competir amb un munt d’equips de diferents condicions i qualitats tècniques, amb partides més o menys igualades tot i que algunes han esdevingut un autèntic espectacle fins hi tot per a aquells que no ens ha agradat mai gaire aquest esport.

En tot cas la bona notícia és que un grup de gent s’ha interessat seriosament per seguir practicant el Vòlei fora del torneig estival i això en fa feliços, ja que el nostre projecte de crear un club poliesportiu comença per aquí, estem oberts a noves iniciatives, es necessiten 8/10 persones per fer un equip, per tant, no estem tancats a ampliar el nombre d’equips que competeixin o fins hi tot que només entrenin dins el nostre club.

Si voleu més informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a info@unioesportiva.cat o podeu trucar al 644454291. Us seguirem informant.

Deixa un comentari