2019-12-02 UE Cellera Amer Les Planes - Unió Girona (7)

UE Cellera Amer Les Planes 25 - 51 Unió Girona

Partit complicat el del mini mixte de la Núria Saderra contra la Unió Maristes de Girona, un partit que va acabar amb derrota per 25 punts a 51, massa diferència pel que vàrem poder veure sobre el parquet del pavelló d’Amer i dic massa diferència perquè vaig veure infinitat d’errors en tirs fàcils que a mi em fan pensar en una mica de mala sort vàrem tenir, això sí, la victòria de la Unió Maristes és justa i merescuda, ningú diu el contrari.

Per la meva part era la primera vegada que veia aquest equip en acció i les sensacions són molt positives, vaig poder veure un equip compenetrat, que vivia al 100% cada minut i que tots els de la banqueta estaven atents a les incidències del joc, vivint el moment com si fossin dins la pista i això en un equip mini és poc habitual.
Per altra part els vaig veure contents i una entrenadora totalment entregada a l’equip que vivia el partit tan intensament com l’últim jugador, com si ella mateixa fos a pista i això no és “peloteo” perquè quan hem de dir coses negatives també les diem.

Des del minut 1 de partit el ritme va ser infernal, els Maristes de primer moment ja varen estrènyer des de la sortida de pilota i això evidentment va complicar la pujada a l’atac, es varen perdre moltes pilotes i això va donar punts fàcils al rival. En molts moments vàrem pecar de massa bot, ens costava deixar-la anar, potser també per la pressió rival que dificultava que hi hagués passades clares i aquestes es feien per l’aire cosa que desesperava una mica a l’entrenadora que en molts moments va haver d’avisar de com s’havia de  passar.
Com he dit abans hi va haver un gran nombre d’errors en el llançament, segurament ens va faltar una mica de fortuna, però altres vegades es prioritzava el llançament quan aquest era poc clar i amb oposició, abans que doblar la pilota a un company que estava sol i  en això també segurament va influir aquest ritme infernal que feia que tot s’hagués de desenvolupar a un ritme massa ràpid, tot i els intents de la Núria per apagar aquest neguit i que juguessin amb més tranquil·litat va ser bastant impossible.

Vàrem aguantar força bé tots els quarts en aquest primer període menys el 4t en el qual el parcial va ser de 2 a 12 i aquí és quan les coses segurament es varen complicar.
Per altre costat vaig poder veure un equip en el qual tots aportaven coses, tant les noies com els nois, tots lluiten en un mateix sentit i no vaig poder apreciar discriminacions, podria destacar jugades de mèrit de tots i cadascun d’ells/elles i això és molt bona notícia.

A la segona meitat més del mateix, un degoteig lent però constant dels Maristes que mica en mica anaven ampliant les diferències i de la mateixa manera que havia passat en la primera meitat en aquesta segona també hi va haver un quart dolent en el qual el parcial va ser de 0-10, aquest va ser el 7è.

El partit finalment va acabar amb una derrota, segurament no va ser el millor partit del mini mixte però també s’ha de tenir en compte que la Unió Maristes és el segon classificat i que alguna cosa tenir a dir…

Finalment dir-vos que tot fa indicar que aquesta primera fase l’equip acabarà en tercera posició i que acabarà emparellat en una segona fase amb el mini masculí d’en Lluc i en Joel, per tant és probable que veiem 2 partits entre la Unió Esportiva en el cas que aquests també quedin en tercera posició del seu grup, una notícia que potser podrem donar ja en la propera jornada si tots dos equips són capaços de guanyar els seus partits.

Això és tot, us deixem amb un vídeo del partit i 4 fotografies.

Fotografies

Feu clic en el botó per veure les fotografies de la jornada.

La Grossa de Cap d'any

Col·labora amb el club comprant participacions de la grossa de cap d’any. hem adquirit 20 números sencers per valor de 9000 euros que estem repartint per tota la zona del Ter Brugent. NO ET QUEDIS SENSE.

Sortida al Palau Blaugrana

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram