visita al Palau Blaugrana - Unió Esportiva Cellera Amer (5)

Sortida al Palau Blaugrana (27 de desembre de 2019)

FC Barcelona – Olimpiakos 

Després de la decepció de la passada temporada en la qual no es va poder visitar el Palau Blaugrana, ara, ho tornem a intentar. Pels que no estiguin al cas de què va succeir dir-vos que el partit previst pel 27 d’Abril passat contra el Tau Baskonia es va ajornar per la coincidència de calendaris amb l’Eurolliga, això va provocar que el club decidís anul·lar la sortida, ja que no podríem garantir que tota la gent que havia agafat plaça hi pogués anar.

El partit

En fi, això ja és aigua passada i ens centrem en la sortida d’aquesta temporada i a diferència de les últimes vegades us hem escollit tot un partidàs d’Eurolliga, serà en plenes vacances de Nadal, concretament el divendres 27 de desembre i el partit serà Barça contra Olympiacos a les 9.00 del vespre, un dels millors partits que es poden veure en tot Europa i és evident que no us ho podeu perdre.

Preus i places.

Tot un partit d’Eurolliga a un preu molt ajustat, queden per confirmar però ja us avanço que euro amunt euro avall els preus seran aquests:

 • Jugadors menors de 18 anys – 25 Euros
 • Acompanyants – 27 Euros.
 • Només entrades – 20 Euros.

El preu inclou autocar i entrada, a més com ja sabeu els menors de 18 anys podran baixar a pista, dins l’activitat de Barça Rookies i mirar l’escalfament sobre el parquet del Palau i fer-se la foto amb els jugadors.

Hem acotat les places a un sol autocar, 54 places, tot i ser vacances el partit és en un dia laboral i l’hora potser fa que els més petits s’ho pensin a l’hora de programar aquesta sortida, per tant quan tinguem aquest autocar plè tancarem les inscripcions.

Reserva i Pagament.

Us passem l’enllaç al formulari d’inscripció o de reserva de places, aquest primer formulari és una prereserva, estarà oberta fins a primers de desembre o fins que s’omplin les places, de moment encara no s’haurà de pagar res.
Un cop tinguem l’autocar ple penjarem el producte a la web i tindreu uns 10 dies per fer el vostre pagament i ja haureu completat la reserva.

Samarreta Barça Rookies.

Com cada any els nens, nenes, nois i noies que facin l’activitat tindran una samarreta de regal, per tant us demanem en primer lloc si els nens/es volen fer l’activitat i en el cas afirmatiu quina talla de samarreta volen. Tornem a recordar que no cal ser jugador per acompanyar-nos a pista, només cal ser menor de 18 anys.

Hora de sortida

Des del Barça ens demanen ser-hi 2 hores abans, és el mateix de cada any, us detallem el planing.

 • Sortida a les 17.15 d’Amer, 17:30 de la Cellera i 17:45 d’Anglès.
 • Arribada al palau Blaugrana a les 19.00 h.
 • Recollida d’entrades i samarretes al costat de l’oficina. Aquí ja ens separem els pares dels fills.
 • Entrada al Palau aprox. A ¾ de 8.
 • Aproximadament a 2/4 de 9 sortida per la mateixa porta que hem entrat a on els pares tornen a recollir els seus fills.
 • Entrada al Palau per veure el partit
 • A les 23.00 o 23:15 sortida cap a casa.
 • 00:30 arribada prevista a casa.

Consideracions

 • Els Menors de 5 anys no poden fer l’activitat.
 • No portar res de valor perquè per baixar a pista es deixen els objectes personals en una oficina que no és molt segura
 • Els telèfons mòbils estan permesos a pista però no les bosses de mà ni tampoc motxilles o similars.
 • Tots els menors hauran d’anar acompanyats per algun pare o mare i si no és el cas, haurà de quedar clar si van acompanyats d’un familiar o a càrrec d’una altra família.

Video

Us deixem un parell de vídeos de les sortides d’altres anys

Formulari Preinscripció

Feu clic en la imatge per entrar al Formulari

Participacions de la Grossa de Cap d'Any

Col·labora amb el club comprant participacions de la grossa de cap d’any. hem adquirit 20 números sencers per valor de 9000 euros que estem repartint per tota la zona del Ter Brugent. NO ET QUEDIS SENSE.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram