2019-11-09 Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes - Club Bàsquet Farners (8)

UE Cellera Amer Les Planes 54 - 46 CB Farners

 

El Preinfantil femení va disputar el passat dissabte dia 9 de novembre el partit més igualat que segurament tindrà en aquesta fase, en la qual, les diferències de nivell entre els equips són evidents, alguns dels nostres rivals són molt superiors i altres molt inferiors, sembla que no hi hagi terme mig excepte el Farners i per això es va poder veure un partit disputat.

Les noies de l’Anna Creus i en Toni Soler podien haver guanyat de més, estic convençut, però no ho varen fer per dos factors i això ja és una opinió personal o subjectiva. Crec que en defensa es va estar molt tou, poc intens es va deixar jugar massa al rival, quan amb una mica més de pressió el Farners hauria tingut molts problemes per moure la pilota i arribar sota cistella.
L’altre factor que va ser determinant i que va donar molts punts al Farners va ser la pèrdua total del rebot, en tot el partit no hi va haver manera, el Farners ens agafava contínuament 1 o 2 rebots cada vegada que els hi donaven segones i terceres opcions de tir, amb una mica més de lluita segurament el rival no hauria fet tants punts.
Per altra part vàrem estar bé al contraatac, les jugadores varen ser generoses i doblaven sempre que podien i això va donar opcions de tir sense oposició, l’equip en estàtic és generós i s’està treballant bé els moviments, talls i transicions de pilota, en definitiva i sense voler ser massa parcial l’equip sense cap mena de dubte progressa adequadament.

Ara toca integrar les jugadores que han arribat més tard, un fet que l’equip ja està acostumat, ja que en els darrers anys ha sigut habitual que arribin noies amb diferents condicions i com és de suposar això és un esforç a escala tècnica i de cohesió de l’equip, però aquestes noies ja han demostrat saber estar a l’altura de les circumstàncies i sobreposar-se a totes les situacions.

Per acabar voldríem felicitar a la Carlota pel seu debut en un partit oficial, va fer un bon partit i desitgem que pugui seguir venint amb nosaltres, ja que com molts sabeu també és jugadora de futbol i per ha de compaginar les 2 aficions.

Mentre escric aquestes línies l’equip ja deu estar disputant el següent partit contra un dels rivals més forts del grup, el CB Olot, un partit molt complicat però que segur que s’afrontarà amb valentia. Fins molt aviat!

Fotografies

Feu clic en el botó per veure les fotografies de la jornada.

La Grossa de Cap d'any

Col·labora amb el club comprant participacions de la grossa de cap d’any. hem adquirit 20 números sencers per valor de 9000 euros que estem repartint per tota la zona del Ter Brugent. NO ET QUEDIS SENSE.

Sortida al Palau Blaugrana

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram