2019-11-09 Unió Esportiva Cellera Amer Hipra - Club Bàsquet Anglès (1)

Victòria Clara de la Unió contra el CB Anglès

Unió Esportiva Cellera Amer Hipra 74 – 29 Club Bàsquet Anglès

L’Equip premini masculí de la Unió Esportiva va vèncer el passat dissabte dia 9 al CB Anglès per un contundent 74 a 29, per tant, amb aquesta victòria queda palès que dins aquest grup de la primera fase l’equip d’en Francis no compta amb cap rival que pugui complicar-nos un partit,  ja que a dia d’avui ja hem jugat contra tots els equips, amb això ja sabem que fins el 21 de desembre ens toca la tornada de tots els partits i aquests acabaran el dia 21 de desembre amb la visita al pavelló municipal d’Anglès.

Serà després de vacances quan creiem que ens trobarem rivals més durs, en un grup C-D de moment més fluix del que nosaltres ens podíem esperar.

Pujar de categoria ens és impossible a nivells federatius per tant esperem i confiem que el nivell C augmenti com a mínim el que va ser l’any passat.

Per tal que us feu una ideia del partit us deixem amb un vídeo a on hi trobareu unes quantes jugades. Fins molt aviat!

Fotografies

Feu clic en el botó per veure les fotografies de la jornada.

Parcials

4-0, 6-0, 15-4, 9-6, 13-2, 8-10, 10-2 9-5

Unes quantes jugades (Vídeo)

Paricipacions de la Grossa de Cap d'any

Col·labora amb el club comprant participacions de la grossa de cap d’any. hem adquirit 20 números sencers per valor de 9000 euros que estem repartint per tota la zona del Ter Brugent. NO ET QUEDIS SENSE.

Sortida al Palau Blaugrana

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram