cash and card payment with chip and pin machine in shop.

Quotes, tornejos i altres

Benvolgudes famílies, tal com us vàrem comunicar a l’inici de la temporada en el mes de gener es passa rebut bancari de la segona quota (trimestre) de la majoria d’activitats, aquestes són Bàsquet, Ioga, Pilates, Gimnàstica de manteniment, Dinàmic Ioguilates i estiraments. El preu de cada quota el detallem a continuació.

• Bàsquet No Promoció 135 €
• Bàsquet Promoció 105 €.
• Bàsquet Júnior 125 €.
• Activitats esportives sense descompte (Ioga, Pilates…) 60 €
• Activitats esportives amb descompte (Ioga, Pilates…) 51 €

Les quotes seran carregades entre els dies 15 i 17 de gener de 2020.

Altres Pagaments:

Equipacions Noves:

La Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes encara té pendent el cobrament d’algunes equipacions de joc, per tal que les famílies tinguin coneixement del deute es passarà un correu específic, només a qui la tinguin pendent, per tal d’informar dels mètodes de pagament. Som conscients que en el primer trimestre no va quedar clar qui l’havia pagat amb rebut bancari i qui no i per tant el dubte es resoldrà informant personalment a les famílies que falten.

Tornetjos:

A tots aquells equips que aneu a diferents tornejos (Abril, Maig o Juny) informar-vos que teniu a la vostra disposició a la botiga online els pagaments fraccionats de cada un d’ells. D’aquesta manera el club facilita que tots puguin anar pagant a poc a poc aquestes quotes que qui mes qui menys van entre 200 i 300 euros. El que si us demanem és que qui pugui intenti complir els terminis perquè econòmicament el club avança molts d’aquests diners i la suma d’equipacions ja pagades per nosaltres més tants per cents del tornejos podrien provocar que en cas de massa deutes no puguem fer front a alguna de les nostres obligacions.

Vòlei.

La secció de Vòlei és la primera a la qual no se li passen rebuts bancaris, les famílies ho fan tot per la botiga online, gràcies al qual reduïm costos en comissions i a més cadascú pot fer-se venir bé aquests pagaments segons les circumstàncies personals. De moment és una prova que la junta valorarà a finals de temporada si es pot implementar en alguna secció més.

Mètodes de Pagament.

Recordar que per pagar qualsevol servei o quota el club us ofereix diferents formes per fer-ho, si no és un rebut bancari, sempre s’ha de passar per la botiga online i allà escollir si es vol fer un pagament amb targeta, una transferència bancària o en efectiu, en aquests dos últims casos el pagament es valida quan rebem els diners.

Escola Esportiva.

A les famílies dels nens i nenes que fan Escola esportiva se’ls hi passarà el rebut al voltant del 15 de febrer, l’import és de 60 euros.


Nota:

Finalment dir-vos que si algú té problemes per fer algun pagament, només ens ho ha de comunicar i segur que adeqüem el pagament a les seves possibilitats.

Enllaços directes a la botiga online

Informació rellevant!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram