2019-12-27 Barça - Olympiacos - Sortida al Palau .. UE Cellera Amer Les Planes (4)

Segona Sortida al Palau - San Pablo Burgos

FC Barcelona – San Pablo Burgos

El dia 27 de desembre vàrem anar a la visita que teniem programada al Palau Blaugrana per veure el partit d’Eurolliga entre el Barça i l’Olympiacos, va ser un partit espectacular i que varem gaudir moltíssim. Tot i això hi va haver un petit contratemps, nosaltres teniem reservades unes localitats que no varem poder ocupar perquè el Soci no va alliberar els seus seients, això va provocar que ens donessin realment el que varen poder i tot s’ha de dir que algunes localitats tenien la visibilitat força reduida i en molts casos la gent tenia que moure el cos constantment per tal de veure tota la pista segons on fos la pilota en aquells moments.

El Barça ja ens va demanar disculpes i per compensar ens va oferir  tornar en un partit de lliga a cost molt reduït.

Després de mirar diverses opcions i de preguntar als seus responsables hem decidit anar a i veure el Barça – Burgos, creiem que es un bon partit, el Burgos està fent una temporada excepcional i està a la part alta de la lliga. De fet el dia 4 de Gener es varen enfrontar i va ser un partit espectacular que no es va decidir fins el darrer segon 80-82. Per tant no us el podeu perdre. A més, ens ha “promès” tot i que ho posem entre cometes que disposarem d’unes molt bones localitats. us passem adjuntem un minut del partit de la setmana passada.

Tot això serà a un preu excepcional, 10 euros (autocar+entrada) i 4 euros si hi aneu pel vostre compte.

Tenen prioritat les persones que varen anar a veure l’Olympiacos ja que son les que varen patir les columnes o sostres baixos del Palau i són les destinatàries principals de la compensació que fa el Barcelona, tot i que aquesta activitat esta oberta a tothom.

Per tant novament obrim un formulari de preinscripció i després de 30 dies o quan s’acabin les places disponibles obrirem el pagament a la botiga online.

Vídeo entrada al Palau en 360º (desembre 2019)

Més Fotografies de la Jornada

Preinscripcions

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram