LA GROSSA
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Participacions de la GROSSA de CAP D'ANY.

Com cada any quan s’apropen les festes de Nadal el club us demana la vostra col·laboració, no ens cansarem de dir-vos que si no fos necessari, no ho demanaríem, però la partida de la Loteria de Nadal o més ben dit La Grossa és molt important dins els nostres pressupostos. Aquest any a més tot i aquesta partida, els pressupostos han sortit negatius, això vol dir que tenim previst acabar l’any amb pèrdues i és per això que necessitem més que mai que pugueu vendre les vostres participacions.

La bona notícia és que per aquest Nadal els talonaris són una mica més petits, hem passat de les 18 participacions per talonari del 2017 a les 15 d’aquest 2018, això vol dir que n’hi ha 3 menys per vendre, això passa perquè som més gent al club i tot i que hem fet més butlletes en toquen menys per cadascú.

Des de la junta creiem que en la majoria de casos no ha de ser difícil de vendre, una família ja es queda unes quantes d’aquestes participacions i el més normal és que en quedin 10 o 12 per col·locar a la família, amics o companys de feina.

Igual com hem fet a les darreres temporades els germans només s’emporten 1 talonari.

Tornem a participar en la loteria de Catalunya, aquesta vegada però hem aconseguit els números sencers i això ens ha permès reduïr quatre números j per participació, hem passat a jugar 24 números als 20 actuals, per tant vol dir que en el cas que ens toqui evidentment el premi serà major per cada participació.
Pròximament detallarem tota la base legal i xifres de les nostres participacions en la direcció web unioesportiva.cat/lagrossa,
Finalment dir-vos que les categories premini i mini només s’entregarà el talonari als pares.,

Som conscients de l’esforç que suposa vendre participacions, però ens ajuden a mantenir unes quotes una mica més econòmiques i a quadrar els números a final de temporada, Per tant us donem les gràcies pel suport i qui sap!! Amb un mica de sort aquest any ens toca!