Informació Referent a les butlletes de la grossa de cap d'Any.

Si heu comprat alguna butlleta/participació de la Grossa de cap d’any de la Unió Esportiva Cellera Amer, us donem les gràcies per ajudar-nos a que el club segueixi endavant, aquesta aportació és imprescindible per nosaltres per quadrar números a final de temporada, MOLTES GRÀCIES i esperem que la sort no passi de llarg i puguem celebrar un cap d’any una mica millor i amb molts més diners a la butxaca.

Números

Tal com podeu veure en la imatge cada participació compta amb 20 números i es juguen 4 euros en total,  per tant a cada número d’una sola butlleta s’hi juguem 20 cèntims d’euro. El cost de les butlletes és de 5 euros perquè inclou el donatiu d’un euro pel club.

Premis:

Com que de moment tenim reservada la totalitat dels números jugats, 450 € per número, en el cas que un d’aquets coincideixi amb el primer premi de la Grossa ens tocarien 9 milions d’euros. Això vol dir que dividit per les 2250 butlletes en joc tocarien 4000 euros per butlleta que té un cost de 4 euros més 1 euro de donatiu.

Excepcions:

En el en cas que no es venguin totes les butlletes evidentment s’haurà de retornar algun dècim d’alguns dels números en joc, això afectaria en un tant per cent molt petit als premis, en tot cas, en aquesta mateixa pàgina un cop venudes les participacions o quan s’acabi el termini de venta es publicaran els imports exactes de butlletes venudes, imports jugats i una projecció dels premis que podrien tocar segons imports jugats.

Moltes Gràcies a tots.
Junta Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes Hipra.