2019-11-09 Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes - Club Bàsquet L'escala Cadet Femení B (9)

Massa Errades en tirs fàcils (2019-11-09)

Unió esportiva Cellera Amer Les Planes B 54 – 56 CB L’Escala B

Les cadets d’en Xevi i la Júlia varen perdre per només 2 punts de diferència contra l’Escala, dos equips que lluiten per posició en aquesta lliga i que després del resultat del dia 9 i el dia 16 de Novembre es troben empatats a punts amb 6 victòries i 2 derrotes cadascun.

El partit va estar igualat de principi a fi, tot i que l’Escala sempre va anar pel davant en el marcador, aquest fet s’explica sobretot pel gran nombre d’errades de tir en posicions fàcil i sense oposició. Les Cadet sobretot en els 2 primers quarts varen tenir un baix percentatge de tir i això va ser la principal raó que el rival sempre anés per davant en el marcador, amb tan solts una mica més d’encert estic convençut que el resultat hauria estat clarament un altre, però està clar que la pilota s’ha de ficar a dins i l’Escala en va fer una més un fet que no es pot canviar.

De totes maneres les noies estan fent sense cap mena de dubte una temporada excepcional, es nota una millora setmana rere setmana i podem dir que si l’Alex i la Natàlia varen fer un bon treball ara en Xevi Creus també.

Finalment en els darrers instants ens vàrem posar per davant però quan semblava que ho podríem aconseguir 2 cistelles consecutives de l’Escala ens varen fer perdre tota opció, tot i això vàrem tenir uns segons per fer la darrera jugada que finalment no va fructificar i al final l’Escala se’n va endur la victòria cap a l’Empordà.


Evidentment tots sabem que hi ha molt de marge de millora però el més important ja està fet, que les noies gaudeixin de l’esport, del bàsquet, que s’ho passin bé a pista i que se sentin un equip de cap a peus i sens dubte que ho són.

Moltes Felicitats i a seguir treballant!

Fotografies

Feu clic en el botó per veure les fotografies de la jornada.

La Grossa de Cap d'any

Col·labora amb el club comprant participacions de la grossa de cap d’any. hem adquirit 20 números sencers per valor de 9000 euros que estem repartint per tota la zona del Ter Brugent. NO ET QUEDIS SENSE.

Sortida al Palau Blaugrana

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram