Inscripcions Temporada 2020-2021

Inscripcions Temporada 2020-2021

Per inscripcions de bàsquet d’escola (P5-2n) teniu la informació en una altra pàgina, clique en el botó següent:

Benvolgudes famílies, la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes es disposa a donar el tret de sortida a la temporada 2020/2021, amb la impossibilitat de finalitzar l’anterior per les mesures preses a conseqüència de la pandèmia del COVID-19 ja estem posant tots els esforços en la següent.

Després de parlar amb tots els entrenadors us podem comunicar que la majoria continua, només hi haurà algun petit canvi en l’organigrama i per tant ara tenim la necessitat de saber amb quins jugadors/es podrem comptar per tal de preparar les diferents categories i saber quants equips podrem formar. Per tant us demanem que:

Ompliu la inscripció clicant en el botó corresponent. Si encara no sabeu que fareu us demanem que hi entreu igualment, ja que la primera pregunta us donarà l’opció de respondre sobre això i depèn de la resposta continuareu amb el procés d’inscripció o pel contrari quedarà finalitzat perquè encara no ho teniu clar, però nosaltres ho sabrem i podrem treballar amb la informació obtinguda.

Encarem un any amb la màxima il·lusió, un any en el qual no sabem si podrà començar amb normalitat i quines mesures haurem de prendre tant en els entrenaments com en els partits, ni tan sols si podrem començar la lliga a les dates previstes però el que tenim clar que com a club posarem tot l’esforç en que cada jugador/a gaudeixi de l’esport, dels companys i d’un club que a dia d’avui s’ha convertit ja, en un referent de la província.

Inscripcions Temporada 2020-2021

Us demanem que entreu en aquest formulari tan si voleu fer la inscripció definitiva com si encara no ho teniu del tot decidit. Amb aquesta informació nosaltres ja podrem començar a preparar la temporada.

Inscripcions Temporada 2020-2021

Us demanem que entreu en aquest formulari tan si voleu fer la inscripció definitiva com si encara no ho teniu del tot decidit.Amb aquesta informació nosaltres ja podrem començar a preparar la temporada.