Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes
Bàsquet d'Escola temporada 2020/21
Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes
Bàsquet d'Escola temporada 2020/21

Bàsquet d'Escola temporada 2020/21

Bàsquet d'Escola temporada 2020/21

Benvolgudes famílies, la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes us anuncia que per aquesta pròxima temporada 2020/2021 tornem a promoure el bàsquet d’escola GRATIS. Aquesta és una activitat que ha tingut molt d’èxit en aquests dos anys de programació, activitat que es feia tant a la Cellera com a Amer i que comptava amb uns 25/27 participants en total.

Els nens i nenes que hi han participat han après molt, la llàstima d’aquesta darrera temporada ha sigut que quan anàvem a preparar un parell de partits contra alguna escola de la província, va arribar el tema de la pandèmia i no es varen poder concertar.

Tenim la confiança, un any més, de tornar-ho a provar, aquesta vegada ho farem tant a la Cellera (Dijous de 2/4 de 5 a 6) com a Amer (Divendres de 2/4 de 5 a 6), això vol dir que recollirem els nens i nenes a l’escola i els hi donarem el berenar que els hi hàgiu preparat.

El Bàsquet d’escola està obert a nens i nenes de P5 a 2n curs i no té cap quota al llarg de la temporada, simplement en el cas que us agradi l’activitat i després d’un mes de sessions de prova us farem l’assegurança esportiva obligatòria, amb un cost de 30 euros. L’assegurança és mèdica, us dóna dret en cas d’accident o lesió de ser tractats a la mútua privada concertada per la Federació Catalana de Bàsquet, però evidentment desitgem que això no sigui necessari.

També està oberta l’activitat a nens i nenes de les escoles de Les Planes, Anglès, Bonmatí, Sant Feliu de Pallerols o qualsevol altre que estiguin interessats, en aquests casos els pares poden portar els seus fills/es amb tranquil·litat perquè l’entrenament comença a les 17.00.

Per tant no teniu excusa per no venir a provar aquesta activitat, estem segurs que als vostres fills/es els hi agradarà moltíssim, tant com als prop de 30 nens/nenes de la temporada passada.

Els entrenadors, aniran a buscar els nens/es dins l’escola, per tant caldrà una nota informativa a l’escola que estan apuntats a aquesta activitat i que autoritzen a la seva recollida.

Per a més informació podeu trucar al 679302174 (Xevi) o al 644454291 (Jordi).

Inici de l’activitat OCTUBRE 2020

COVID-19

La Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes seguirà tots els protocols d’actuació dictats per les autoritats competents com també la Federació Catalana de bàsquet. Informació que farem arribar a tots els inscrits a cadascuna de les activitats.

Formulari Inscripció

Cliqueu en l'imatge o en el botó vermell per accedir al formulari. Places limitades.

Formulari Inscripció

Cliqueu en l'imatge o en el botó vermell per accedir al formulari. Places limitades.