plantilla.Movie 2 (2).Movie_Instantánea
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Empat contra l'Escola Petit Plançó

Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes  (6)  – (6) Escola el Petit Plançó

L’Equip Mini Mixte va fent camí per la lliga del consell comarcal de la Garrotxa i de moment l’equip compta amb més victòries que no pas derrotes, tot i que en aquest cas, el partit va finalitzar amb empat i crec que és el segon de la temporada.

L’Equip d’en Joel va fer un partit correcte, ni més ni menys, personalment crec que va estar a l’altura de les darreres jornades, però aquesta vegada crec que potser va faltar una mica d’intensitat defensiva. El petit plançó va estar viu quan disposava a pista del jugador número 7 i 8 i segurament massa vegades varen estar lliures de marcatge amb possibilitats de penetrar o tirar amb facilitat,
Per la nostra part vàrem estar bé sota cistella, vàrem ser capaços de rebre amb avantatge a 2 i 3 metres, fruit també del desgavell defensiu del nostre rival, segurament amb l’equip més obert les nostres jugadores que són molt altes haurien aprofitat l’espai per poder tirar amb més facilitat.
Ens va costar una mica connectar el xip defensiu i això en posa massa vegades en inferioritat en el contraatac i d’aquest fet vàrem rebre massa punts.

Per finalitzar podem dir que aquesta vegada vàrem poder veure coses positives però també coses negatives que s’han de millorar si o si de cara a l’any vinent si volem lluitar amb igualtat de condicions en una lliga federada, estic convençut que fan bona feina, els resultats ho demostren.

En tot cas la implicació de l’equip és molt bona, formen un bon grup i crec que el balanç de moment és molt positiu. Gràcies a tots per la bona feina.

Unes quantes jugades (Vídeo)

Sortida al Palau Blaugrana 2019

21 d’Abril de 2019

Clica en la imatge per a més informació

La foto de l'any anterior