visita al Palau Blaugrana - Unió Esportiva Cellera Amer (4)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Sortida al Palau Blaugrana 2019

Atenció

Primer autocar ple, no sabem si tindrem prou gent interessada per omplir el segon, en tot cas, si voleu venir al palau, ompliu el formulari de prereserva i quan hi hagi un nombre suficient de persones inscrites us avisarem per tal d’acabar de formalitzar la inscripció a la sortida. moltes gràcies i perdoneu les molèsties.

Barça Lassa – Kirolbet Baskonia

Visita al Palau. Diumenge 21 d’Abril  de 2019 (20:30 h.)

Un any més ens disposem a preparar la sortida anual a Barcelona per gaudir d’un partit ACB, aquest serà el quart any consecutiu que visitarem el Palau Blaugrana i en aquesta ocasió  també podrem veure un gran partit de bàsquet, si l’any passat va ser el Valencia Basket, aquest any gaudirem d’un Tau Baskonia o Kirolbet Baskonia que és el nom actual, sense cap mena de dubte, un duel d’alta volada, un partit que no et pots perdre

Que farem.

La sortida serà similar a les anteriors, sortirem poc després de dinar, al voltants de quarts de 4 del diumenge 21 d’Abril, arribada 2 hores abans del partit, els nens i nenes entraran a la pista del palau per gaudir de l’escalfament dels 2 equips i fer-nos la fotografia amb els jugadors del Barça sobre el parquet, seguidament sortida del Palau per entrar directament amb els pares a les grades i veure el partit i 30/45 minuts després que aquest finalitzi tornada cap a casa. arribada a casa aproximadament 23:00 h. Recordeu que l’andemà és festa per a tothom ja que serà Setmana Santa.

Qui pot anar-hi

Aquesta sortida esta oberta a tothom, tant per la gent del club com per altres famílies, ja que la nostra intenció és la promoció del bàsquet en general i la promoció de les nostres activitats.

Preus:

El preu serà el mateix que l’any passat, 20,50 euros nen/a i 25,50, el preu inclou, autocar d’anada i tornada, entrada i en el cas dels nens i nenes, nois, noies també inclou la fotografia amb els jugadors del Barça i la samarreta de regal de Barça Rookies. Si algú només vol entrades perquè pensa anar-hi amb vehicle propi el preu serà de 14 euros nens/es i 18 adults.

Algunes Fotografíes de l'any passat

Els vídeos de les 3 temporades anteriors

TEMPORADA 2015-16

TEMPORADA 2016-17

TEMPORADA 2017-18

Autocars:

Els autocars sortiran d’Amer, La Cellera de Ter i Anglès  aproximadament a les 15:30 H. Ja passarem operativa de la sortida uns dies abans.

Reserva i Pagament.

Us passem un enllaç de prereserva, haureu d’omplir un formulari amb les dades de totes les persones que hi voleu anar i després tindreu fins el 31 de març per fer el pagament.
S’haura de passar per força per la botiga online, tot i que es permet posar com a mètode de pagament l’efectiu i portar els diners al pavelló per completar la reserva, evidentment podeu pagar també amb targeta de crèdit o transferència bancaria.

Terminis:

El termini per adquirir les vostres places és fins al 7 d’abril, però dir-vos que hem reservat 108 places al Palau que són l’equivalent a 2 autocars, per tant podem dir que teniu temps fins al 7 d’abril o fins a exhaurir existències o places existents. 

Formulari de reserva

Pots omplir el formulari de prereserva directament en aquesta pàgina, però si tens problemes pots clicar en el botó vermell que posa “formulari prereserva” per tal que s’obri en una finestra a part directament del drive.

Paga Aquí les teves entrades

També pots anar a la botiga online