2019-11-09 Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes - Club Bàsquet Banyoles Cadet Femení (5)

El Banyoles només va poder aguantar un quart (2019-11-09)

Unió Esportiva Cellera Amer Le Planes 70 – 32 CB Banyoles Blanc


Partit plàcid per les noies de la Natàlia i l’Alex que varen vèncer sense massa complicacions a un Banyoles Blanc que només va poder aguantar la primera part.
El partit en un principi semblava que podria estar igualat, els primers punts de la Unió que donaven un cert avantatge varen ser contrastats ben aviat pel Banyoles que es mostrava intens i efectiu en atac. De totes maneres en aquest inici de partit es varen imposar clarament les defenses per sobre els atacs i no era gens fàcil anotar.

Però en el segon quart tot va canviar, la Unió Esportiva va saber posar un alt ritme defensiu que va ofegar per complet al rival, es varen començar a robar pilotes a pista contrària i això va donar punts fàcils que varen donar una diferència substancial en el marcador a favor nostre.

A la segona meitat la superioritat va ser total i a poc a poc aquesta diferència es va anar ampliant fins al 70 – 32 final, un resultat que parla per si sol.

Felicitar a totes les jugadores que una a una varen estar a un gran nivell, formen un gran equip i tot i que hi ha 4 jugadores noves, aquestes estan totalment integrades i no sembla gens que només faci 3 mesos que són en el nostre club. Felicitats a totes i especialment a la Vinyet, Raquel, Ariadna i Jana per ajudar a fer aquest equip encara més gran.

Fotografies

Feu clic en el botó per veure les fotografies de la jornada.

La Grossa de Cap d'any

Col·labora amb el club comprant participacions de la grossa de cap d’any. hem adquirit 20 números sencers per valor de 9000 euros que estem repartint per tota la zona del Ter Brugent. NO ET QUEDIS SENSE.

Sortida al Palau Blaugrana

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram