3×3 i Final de temporada

El pròxim dia 16 de juny la Unió Esportiva Cellera Amer celebrarà el fi de temporada 2017/2018, aquest any volem fer quelcom diferent d’altres temporades i us hem preparat un dia amb diferents activitats, ho farem conjuntament amb el suport del Bàsquet de Sant Feliu de Pallarols (Les Mulasses) i el bàsquet de Les Planes d’Hostoles (Sant Cristòfol) en un any a on la col·laboració amb aquestes entitats ha sigut excepcional.

Cartell:

 

En primer lloc volem realitzar un mini torneig d’escoletes que en principi començarà a les 9:00 del matí, a l’altra part de la pista a la mateixa hora començarà un torneig 3×3 amb les següents categories: (premini mixte) (mini Mixte) (Preinfantil/Infantil Masculí) (Preinfantil/Infantil Femení) i si s’animen, també amb pares i mares. L’Hora de finalització del torneig serà aproximadament a les 14:00 hores.

A la tarda hi haurà un partit de Vòlei i segurament un partit de bàsquet de Categoria sénior i finalment a les 21:00 ens reunirem tota la gent que vulgui per fer un sopar al local polivalent d’Amer, al costat del parc de bombers.

El menú anirà a càrrec d’una empresa de càtering, i consistirà en els plats següents els quals haureu d’escollir una de les dues opcions de primer plat, segon plat i postres.

Menú Infantil (6,50 Euros)

– Macarrons.
– Pollastre amb patates al forn
– flam

Menú Adults (10,50): Plats a escollir:

– Primer: Fideuà
– Primer: Amanida d’arròs.

– Segon: Bacallà amb samfaina a la mouselina
– Segon: Rostit (costelló, pollastre i botifarra)

– Postres: Brownie
– Postres: Broixeta de fruita.

Pa I aigua.

Inscripcions:

Ja podeu fer les vostres inscripcions a partir d’ara mateix, teniu temps fins al 10 de juny.

Inscripció al torneig 3×3

Inscripció Sopar dia 16 de juny

 

Pagament Sopar

Un cop feta la inscripció haureu d’entrar a la botiga online d’aquesta web i fer el pagament corresponent. el 3×3 és gratuït.


3×3:

Es farà un torneig que dependrà del nombre d’equips inscrits, es poden inscriure equips de les següents categories:

– Premini (mixte)
– Mini (Mixte)
– Preinfantil/Infantil masculí
– Preinfantil/Infantil Femení
– Pares i Mares.

Les categories Premini i mini poden ser mixtes, tant noi com noies competiran en el mateix torneig. Les categories Preinfantil i Infantil competeixen juntes però separats per sexes. En el cas que no hi hagués suficients participants les ajuntaríem.

Els Pares i Mares també és una competició mixta.

Els equips han de tenir un mínim de 3 participants i un màxim de 5 i la normativa especifica s’explicarà just abans de començar el torneig.

Deixa un comentari