Ens posem en marxa

Ahir dimarts dia 29 d’Agost vàrem donar per iniciada la nova temporada, concretament els primers entrenaments varen anar a càrrec de l’Infantil Femení d’en Miquel Fontané i els 2 equips sènior masculí d’en Pere Garangou. Com és lògic aquest primer dia està molt enfocat al tema físic, després de les llargues vacances d’estiu a on la majoria de jugadors han donat prioritat al sedentarisme i els abusos a l’hora de menjar ara toca posar al cos en forma per l’inici imminent de la temporada.

Amb els jugadors séniors se’ls hi varen fer diferents proves per tal d’esbrinar l’estat físic de cadascú per tal que d’aquí a unes setmanes puguem saber si han millorat en aquest apartat i en tot cas aplicar les mesures correctores adequades.

El problema principal recau ara en trobar algun jugador més tant pel sénior A com pel B i poder afrontar amb tranquil·litat la temporada.

Aquest dissabte primer test pels d’en Pere Garangou, ens visita el sub-21 del Celrà, serà a 2/4 de 6 de la tarda al pavelló municipal d’Amer, un partit preparatori del tot necessari, ja que la lliga, pels 2 equips sénior, comença d’aquí a 2 setmanes, per la resta d’equips no serà fins a l’últim cap de setmana de Setembre.

UE Cellera Amer

 

Fotografies de la notícia.