2 victòries que ens apropen a un final de lliga d’infart! (2018-05-15)

Us passem el resum dels dos darrers partits de l’equip de categoria Infantil Femení, però abans valdria remarcar, per qui no segueixi al detall aquesta lliga, que aquest equip podria aconseguir el títol de campió si completa amb victòria els 2 partits que resten, no serà fàcil, perquè al davant hi tindrem el tercer i primer classificats d’aquesta lliga.

En primer lloc es visita la pista de l’Escala, un equip que ja ens va posar molts problemes en el partit d’anada i que es va guanyar en els darrers instants amb un gran esforç per part de totes les jugadores, en el cas d’aconseguir la victòria la setmana següent es jugaran el títol contra el Caldes, un equip que no ha perdut en tota la temporada cap partit i que a l’anada ens va guanyar de 8 punts, per tant les noies, en el cas que s’hagin aconseguit els 2 punts a l’Escala, hauran de vèncer al Caldes de com a mínim 9 punts per aixecar el títol de lliga, un partit espectacular que ja anunciarem al seu moment. En tot cas passi el que passi només podem que felicitar la gran temporada de l’equip, quedin primeres o segones la temporada haurà estat un èxit. Moltes Felicitats

Jordi Rabionet

ESTAT DE FORMA ESPECTACULAR 05-05-2018

BASQUET VILAFANT 41 – UE CELLERA AMER 84

El Vilafant està mantenint una trajectòria irregular en l’actual competició, ja que ha derrotat amb contundència al Vedruna i també es va emportar la victòria a la pista de l’Escala. Però també ha patit derrotes molt ajustades amb l’Olot i amb el Roses. Aquests resultats i tenint en compte que en la primera volta ens va fer patir per guanyar-los, feia preveure una visita complicada. I més quan ens han fet jugar en una pista petita i transversal quan no hi havia necessitat. Ja havien baixat les cistelles de la pista gran però semblaria que els entrenadors haurien canviat d’opinió en última instància tot i que era l’únic partit que es disputava en el pavelló en aquell moment i el següent començava a la finalització del nostre.

Pel que fa a l’aspecte del joc, elles han aprofitat aquest factor pista per fer una pressió total que les ha mantingut en el partit durant els dos primers quarts. Però si la pista era petita per nosaltres, també ho seria per elles i en el 3r quart (dels 8) també els hi hem fet pressió. Ha estat aquí quan hem començat a recuperar moltes pilotes i a fer cistelles fàcils creant un avantatge important en el marcador al nostre favor (26-43 a la mitja part). El Vilafant seguia pressionant però amb menys confiança. Nosaltres estàvem molt encertats en les passades i això ens permetia acabar gairebé tots els atacs en superioritat numèrica i cada quart que passava anàvem ampliant l’avantatge fins a aconseguir una victòria de 43 punts que ens deixa molt satisfets.

Un partit molt complert de les noies de la Unió Esportiva on totes han estat a un gran nivell. Seguim treballant per encarar la recta final de la temporada que pot ser molt emocionant.

UE CELLERA-AMER 71  –  CB SERRALLONGA SALT 20 (2018-05-12)

Partit fàcil el d’aquest dissabte contra el cuer del grup.

Ja desdel principi l’equip del Salt es veia incapaç de superar la nostra defensa, cosa que els obligava a realitzar mals llançaments que rarament podien convertir-se en cistella. A això li sumem que gairebé tots els rebots eren per a nosaltres i que a més no feien bé el balanç defensiu, el resultat eren continus contra-atacs i moltes cistelles sense oposició.

Ara toca preparar les dues finals que ens resten per acabar la temporada.

Fotos de la darrera jornada

Deixa un comentari