Victòria en un partit poc lluït del sénior A (2018-04-07)

Partit irregular de la Unió Esportiva Cellera Amer A en el qual s’enfrontava al cuer de la classificació, els d’en Pere Garangou un cop més amb moltes baixes varen afrontar un partit que era més important pel factor psicològic que no pas per qüestions de classificació.

El partit va ser poc vistós, com podeu comprovar en el vídeo és un cúmul d’errades dels dos equips, on predominen les defenses perquè cap equip era capaç de trenar bones jugades, sinó que era una suma d’individualitats poc encertades que feien el joc lent i previsible. A partir del minut 3 algunes genialitats d’en Jaume varen afavorir els primers avantatges per l’equip local i semblava que amb una mica d’empenta el partit es podria encarar ben aviat. Però no va ser així, després de 3 o 4 bons contraatacs el joc va tornar a ser el mateix d’abans, lent i previsible. Al final del primer quart el marcador reflectia clarament el que estava passant a pista 13-6.

Tant en el segon quart com el tercer el partit no va canviar massa, petits parcials a favor d’un i tot seguit a favor de l’altre, en un joc no massa brillant a on les errades sovintejaven, per part local hi va haver un abús de passades interiors que sempre eren interceptades per la defensa visitant, poques penetracions i massa tirs de llarga distància amb una baixa estadística i el Castelló tampoc era capaç de millorar el joc ofert fins al moment, només el jugador número 18 salvava els mobles dels visitants, amb unes quantes bones penetracions en cursa que varen fer molt de mal a la nostra defensa. En total aquest jugador va sumar 19 punts i segurament va ser el millor del seu equip.

Finalment el partit es va resoldre quan menys ens ho esperàvem i gràcies en part per alguna individualitat esbojarrada que va donar punts quant menys ens ho esperàvem, hi parlo d’en Bhima autor de 10 dels 18 punts del darrer quart, uns punts que varen ajudar a la remuntada final, a més el Castelló només va ser capaç de fer 4 punts en els darrers 6 minuts i evidentment aquesta mala estadística es paga. Al final victòria ajustada de només 2 punts que donen una mica d’aire per afrontar la complicada jornada de la setmana vinent. Teniu uns minuts de vídeo que us ajudaran a entendre els minuts finals que són una mica difícils d’explicar.

Fins a la pròxima.