Victòria dels Apache amb més dificultats de les previstes (2018-04-28)

El Mini Apache, amb més problemes dels previstos, va aconseguir la victòria per 52 punts a 45 contra un Sant Hilari molt millor del què ens esperàvem. Si ens fixem en la classificació general, el nostre rival només ha sumat 2 victòries en aquesta fase, va aconseguir guanyar al CB Bescanó que en aquests moments suma tots els seus partits amb derrota i l’Albera Peralada que sabem que és un equip mitjanament assequible.

Amb aquests precedents s’esperava un partit fàcil però no va ser així, de fet aquest partit podia haver acabat amb derrota local si no fos perquè el jugador número 5 del Sant Hilari es va fer un tip de fallar entrades teòricament fàcils, aquest jugador no va parar de penetrar en tot el partit, no vàrem ser capaços d’aturar-lo i això va ser un problema, ja que les ajudes tampoc varen funcionar, a més per l’alçada molts dels rebots eren seus i això els hi donava punts fàcils

Tots els quarts varen ser igualats excepte el primer que ens vàrem imposar per (11-2), donant la sensació que el partit podria ser fàcil però aviat vàrem baixar del núvol, ja que el Sant Hilari es va imposar en el segon per (8 a 14). A partir d’aquell moment molta igualtat i petits avantatges que ens varen mantenir lleugerament per sobre en el marcador tot el partit i  sense poder abaixar mai la guàrdia.

Els parcials varen ser els següents: (11-2) (8-14) (6-4) (8-3) (4-4) (7-9) (2-5) (6-4). Com podeu comprovar la suma total de parcials a la segona meitat varen ser favorables al Sant Hilari i gràcies sobretot al primer i el quart quart la victòria va caure del nostre costat.

És evident que l’equip va presentar algunes baixes importants però estic convençut que amb una mica més de joc en equip el resultat hauria estat millor, com sempre es va abusar de massa bot de massa pilota i segurament de lentitud en les transicions que ens varen fer previsibles en molts moments. Cada cop més els equips punters surten de la zona amb transicions ràpides i passades a l’espai per arribar amb menys oposició possible a l’altre costat i nosaltres partit a partit ens basem massa en la conducció de pilota fet que ens fa perdre moltes passades.

De totes manes se’ls ha de felicitar per la victòria tot i que hauran de seguir treballant per millorar. El proper partit serà divendres a Vidreres contra un rival directe, El Nou Caulès, ús desitgem tota lo sort del món. Fins molt aviat.