2018-10-06 Sénior Territorial Unió Esportiva Cellera Amer (11)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Varen sobrar els darrers 10 minuts (2018-10-06)

Segona derrota consecutiva del Sénior B, aquest cop a casa contra el Vedruna Palamós per 49 punts a 86.

El sénior B va tenir 2 cares aquest dissabte, la primera fins que les forces varen aguantar i la segona amb tots els jugadors físicament esgotats que es varen veure totalment superats per un Vedruna Palamós amb més plantilla però que tampoc va demostrar un gran potencial.

La Unió esportiva Cellera Amer, molt faltada d’efectius, va sortir de cara al partit, sobretot concentrats en defensa per tal de no donar punts fàcils al rival, des del principi el partit es va convertir en molt físic i les faltes personals varen començar a sovintejar, el primer quart va ser travat i poc brillant per part dels 2 equips i gràcies a 5 punts consecutius en els darrers segons el Vedruna Palamós va aconseguir imposar-se en aquest període amb una puntuació final de 10 a 14.

En el segon quart semblava que la dinàmica seria la mateixa però la Unió amb una defensa massa tancada va deixar que el rival anotés des del tir exterior i així va aconseguir 5 triples gairebé consecutius que varen servir per agafar les primeres diferències importants en el marcador, a més, l’Oriol Noguer es va carregar de faltes ja en aquest quart i això evidentment va penalitzar a l’equip. Al final del quart, el marcador reflectia un 22 a 31 que descrivia el que era el partit fins al moment.
A la segona meitat ja amb algun jugador de l’A que havien arribat del partit d’Olot la cosa va anar a pitjor, tots els jugadors molt visiblement cansats no varen poder aguantar el ritme visitant que va moure la pilota a plaer, tot i això podem dir que en aquest tercer quart el Vedruna tampoc va ser massa superior, ja que la desfeta total, física i mental va ser en el darrer quart amb un parcial de 4-24.

Al Final 49 a 86, una victòria justa del Palamós però potser amb massa diferència pel que vàrem poder veure sobre el parquet. La setmana vinet el sénior B visita la pista del Garrotxa Santjoanenc, l’últim partit d’aquesta fase que decidirà el grup definitiu el qual afrontarem la resta de la temporada. Molta sort nois!

Puntuacions

U.E. Cellera Amer

  • Oriol Noguer - 22 punts
  • Jaume Puig - 10 punts
  • Pol Duran - 06 Punts
  • Joan Moreno - 05 punts
  • Miquel Torns - 03 punts
  • Oscar Benavente - 01 punt

Algunes Fotografíes