2018-11-17 Unió Esportiva Cellera Amer Hipra - Unió Athlètica Tossa (Sénior) (17)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Va sobrar l'últim quart (2018-11-17)

Unió Esportiva Cellera Amer Hipra 51 – 68 Unió Athlètica Tossa.

El Sénior B després de forces setmanes amb diferents incidències i forces baixes va poder, per fi, fer un partit amb condicions normals, feia moltes setmanes que veiem com als partits només i podien assistir 6 o 7 jugadors d’una plantilla que compta amb 14 llicències i que ha tingut baixes molt importants com les de l’Oriol Noguer.

El dissabte passat fins i tot varen ser masses, amb la disponibilitat d’en Xevi Creus, Albert Parramon, Jaume Puig i Marc Clarà i amb el retorn de l‘Oriol, la convocatòria va tenir 12 jugadors, podríem dir el doble que en les darreres jornades.

El partit es va mantenir igualat fins al voltant de la mitja part, amb constants alternances en el marcador, fins i tot, la Unió Esportiva Cellera Amer va aconseguir un avantatge de 8 punts (29-21) a l’inici del segon període gràcies a l’encert en atac de molts dels jugadors i la bona intensitat defensiva. A la mitja part el marcador reflectia un 31 a 32 que era conseqüència de 5 minuts sense anotar de l’equip local, potser massa tirs amb oposició a causa de la poca paciència a l’hora d’atacar.

El tercer quart però les forces es varen igualar, un parcial de 8-0 amb dos triples inclosos, (Joan Moreno i Lluc Bosch) posaven novament a la Unió pel davant amb 4 punts de marge i això donava esperança per veure si ens podíem distanciar, però el Tossa no va abaixar els braços i va seguir molt intens fet que li va donar alguns punts al contraatac després d’algunes recuperacions de pilota. Al final del tercer quart s’arribava amb el marcador de 48-53, per tant, la igualtat continuava i tot podia passar.

Però en el darrer quart ens vàrem enfonsar, una cistella d’en Xevi Creus en el minut 1 va ser la darrera cistella en joc del partit per part de la Unió, a partir d’aquell moment els jugadors locals varen ser incapaços d’anotar, una errada rere una altra, semblava certament que forat del cèrcol s’havia tapat perquè fins i tot per estadística semblaria que alguna pilota hauria d’entrar però no va ser així. Per la seva part el Tossa va continuar amb la seva feina, sense fer res d’excepcional respecte als altres quarts, simplement va seguir anotant dins la seva mitjana del partit i això va fer que de mica en mica la distància en el marcador fos més ampla i difícil de recuperar fins al punt que els darrers minuts ja estàvem fora del partit. Al final 51 – 68 en un partit que va sobrar el darrer quart.

A veure si podem continuar afrontant els partits amb una plantilla àmplia que ens asseguri un mínim de competitivitat amb l’objectiu de seguir gaudint del bàsquet i trobar aquesta victòria que de moment es resisteix. Molta sort companys.

Puntuacions

U.E. Cellera Amer

  • Marc Clarà - 11 punts
  • Lluch Bosch - 9 Punts
  • Oriol Noguer - 9 punts
  • Xevi Creus - 8 punts
  • Jaume Puig - 4 punts
  • Albert Parramon - 4 punts
  • Joan Moreno - 3 punts
  • Miquel Fontané - 2 punts
  • Arnau Carreras- 1 punt

Algunes Fotografíes

Unes quantes jugades (Vídeo)