Una victòria molt soferta de les Sioux (2018-03-17)

Un cap de setmana per seguir somiant.

Dissabte les nostres Sioux rebien a Amer el CB Olot, un equip que està ficant les coses molt difícils a tots els seus rivals de la competició i contra nosaltres no va ser menys. Va ser un partit molt igualat amb els períodes molt disputats i amb ratxes contínues d’un equip i després resposta ràpida del rival. Són d’aquests partits que són bonics de veure per l’igualat i patiment, però que pels entrenadors no ho són tant de bonics si ens fixem en el perquè de la igualtat.

Les nostres noies van tenir una primera meitat de partit molt espessa, sense treure cap mena de mèrit a l’equip rival, les Sioux van presentar una defensa molt poc activa, l’Olot aconseguia fer cistelles fàcils i la majoria de contraatac, i sinó sempre tenia segones opcions de tir, ja que carregaven molt bé el rebot ofensiu. Així i tot les nostres jugadores, en atac tenien una bona circulació de pilota, però, quan aconseguien una posició de tir alliberades, fallaven molt, molt més de el que és normal. Els marcadors com hem dit varen ser molt igualats, (4-5) – (10-8) – (11-12) – (4-9). S’arribava a la mitja part amb un desavantatge de 5 punts (29-34).

La segona meitat, com ja ens tenen acostumats, sembla que reaccionin, que es fiquin les piles, tot i que això és bo, ja que vol dir que tenen una bona capacitat de reacció, s’hauria d’intentar estar així de ficades en el partit des d’un bon començament per tal d’evitar aquesta incertesa dels finals de partit amb tanta igualtat. Però una cosa està clara, el rival també juga i en molts moments també controla el partit.

Les Sioux estaven més dures en defensa i més encertades en atac, de mica en mica, anaven atrapant i agafant distància a l’equip rival, els períodes van ser els següents (10-4) – (5-6) – (9-5) – (8-4), resultat final de (61-53). Està clar que fins ben entrat l’últim període tot estava molt i molt ajustat, fins a arribar al final amb un avantatge de 8 punts, que per altra banda va ser la màxima diferència que les nostres van agafar en tot el partit, aquests 8 punts finals.

Partit molt complicat contra un CB Olot molt guerrer que no va ficar les coses gens fàcils. Aquesta victòria suposa ja la 7a en aquesta lliga, un registre molt favorable i d’admirar de les nostres noies.

En conclusió, es pot dir que deixem enrere un dissabte amb esperança per un Mini Femení Sioux, que tot i patir i molt contra el CB Olot, aconsegueixen una victòria molt important, ja que a més, hores després del nostre partit, rebem la notícia de què el segon classificat la Unió Vedruna A ha perdut el seu partit. Això significa que ara per ara el nostre mini Femení Sioux estant empatades a derrotes (les nostres tenen un partit menys) amb el segon classificat de mini femení nivell A. Per tant, s’han obert les portes d’un objectiu molt difícil, que seria aconseguir aquesta segona posició. Ara tenim dues setmanes de descans, sense lliga, ja que és Setmana Santa i així podrem agafar forces per un final de temporada frenètic, que a més el pròxim partit serà precisament contra l’Unió Vedruna A, dissabte 07/04 a les 9.15 al seu camp, de ben segur que serà un partit d’alt voltatge amb una segona posició en joc, i perquè no? Poder seguir somiant!

Vídeo del partit:

 

Fotos: