2018-11-17 Unió Esportiva Cellera Amer Hipra - Club Bàsquet Banyoles (Júnior) (15)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Una Victòria important (2018-11-17)

Les nostres júnior varen superar amb nota alta un partit que necessàriament havien de guanyar si volien aspirar a passar al grup B1 de la segona fase, un grup que formaran alguns equips que quedin en quarta posició i tots els cinquens i sisens. Aquesta plaça dóna accés a la lluita pel títol de nivell B, tot el contrari que el grup B2 que realment serà la lluita de les posicions 11 fins la 20.

El Banyoles es presentava a Amer amb 2 victòries, una menys que nosaltres i per tant amb les aspiracions de guanyar-nos posició, per tant el partit era molt transcendent i no valia badar.
Des d’un bon principi les noies d’en Pere i l’Oriol se les va veure molt concentrades i atentes a l’intent de pressió del rival que coneixedor de la importància del partit no va escatimar esforços per intentar competir, però ben aviat les noies varen obrir forat (16-9) al final del primer quart i (33-17) a la mitja part.

Quan tot semblava que el partit seria un pur tràmit varen arribar els pitjors minuts de la Unió Esportiva, aquests varen ser en el tercer quart, el poc encert de cara a cistella i segurament un punt de precipitació varen propiciar que el Banyoles comencés a reduir diferències, en Pere no parava de donar instruccions des de la banqueta, corregint posicions i alertant dels errors que estaven fent individualment, sortosament la sagnia de punts no va ser massa important i el parcial final va ser de 12-17 que encara ens deixava amb un avantatge d’11 punts per afrontar el darrer quart.

El darrer quart va ser un intent a la desesperada del Banyoles per seguir reduint la diferència, ho feien a base d’una pressió intensa per tal d’intentar recuperar pilotes o bé forçar els errors de l’equip local, això va provocar un munt de faltes personals que alhora es traduïen amb llançaments des de la línia de tirs lliures i tot s’ha de dir, l’encert va molt baix. De 16 llançaments només en vàrem aconseguir anotar 6 i això va ser la causa de què la diferència d’11 punts es mantingués i per tant aquest fet mantenia les esperances rivals que no afluixaven en l’intent, amb una mica més d’encert segurament el Banyoles hauria llançat la tovallola molt abans i no va ser així.
En tot cas la nota és molt positiva, des dels primers partits s’ha vist una evolució en positiu de totes les noies, des de fora semblen totalment integrades al club i se les veu felices de fer el que fan, que més es pot demanar? Doncs, res més, que segueixin gaudint de l’esport i nosaltres feliços del fet que  estiguin aquí, per molts anys.

Algunes Fotografíes

Unes quantes jugades (Vídeo)