Una derrota que no treu cap mèrit a una gran temporada (2018-05-28)

Unió Esportiva Cellera Amer Hipra 36 – 41  CE Caldes Malavella

Gran partit el que s’ha viscut aquest dissabte entre el 1r i el 2n de la categoria.

Després de la derrota de la setmana passada a l’Escala, les opcions de quedar nosaltres primers eren gairebé inexistents, però vàrem jugar el partit com si ens hi anés el campionat. Durant gairebé tot el partit vam estar per davant en el marcador i teníem al Caldes contra les cordes, gràcies a la velocitat en les transicions i una gran defensa. Però el fet de poder-los guanyar ens va pesar a l’últim quart on elles van estar més fortes i varen estar més encertades. Els nervis van fer que perdéssim moltes pilotes i que només convertíssim una cistella en tot el quart. Elles van seguir anotant i van aconseguir emportar-se el partit per 5 punts d’avantatge proclamant-se matemàticament campiones de la categoria.

Aquesta derrota no treu cap mèrit a la impressionant temporada que hem fet. La gran implicació de totes i les ganes de progressar ens ha dut a assolir el subcampionat.

Amb aquest partit hem finalitzat una temporada en la qual només s’han perdut 5 partits i la derrota més àmplia ha sigut de només 8 punts, per tant les noies han estat a un gran nivell i el campionat d’ha decidit per petits detalls, el próxim dia 08 de juny l’equip anirà a Llambilles a recollir el trofeu com a segon classificat de la categoria, un reconeixament per una temporada excepcional.

Felicitats a totes!!