2019-09-28 UE Cellera Amer Les Planes - Ceset Girona Santa Eugènia (4)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Massa diferència entre els dos equips (2019-09-28)

Unió Esportiva Cellera Amer Hipra 123 – 37 CESET (Santa Eugènia)

Parcials

(34-11), (34-5), (28-10), (27-11)

Una mica de Resum

Partit molt plàcid en l’estrena de les Cadet Femení A, el Santa Eugènia (CESET) només va aguantar 3 o 4 minuts que va ser el temps que el marcador va reflectir certa igualtat a partir d’aquest moment domini total de la Unió Esportiva que amb un parcial de 25 a 7 en 6 minuts va aconseguir un avantatge que feia preveure que el partit tindria poca història. 34 a 11 al final del primer quart.

El segon període encara va ser de més domini local, el parcial parla per si sol, 34 a 5 i evidentment arribar a la mitja part amb un 68 a 16 significava que el partit s’havia acabat des de feia estona. Molta intensitat per part de les noies de la Natàlia i l’Àlex que va permetre robar moltes pilotes i ofegar també l’atac visitant, també hi va haver molt encert en el tir des de 3 o 4 metres, en fi, les noies van jugar molt bé i a plaer.

Les Cadet A són l’equip que ha disputat més partits aquesta pretemporada, han arribat molt rodades a l’inici de la lliga i tot i estar per primera vegada a Nivell A des del club creiem que podem passar una gran temporada.

Poca història en el tercer i darrer quart 28-10 i 27-11 per deixar un marcador final de 123 a 37.
Un resultat molt ampli en el que set el primer partit de lliga disputat en el pavelló municipal d’esports de la Cellera després de gairebé 3 anys d’obres.

La nota negativa va ser la lesió de l’Ariadna Angós que esperem que es pugui recuperar aviat i d’ací a poc temps la puguem tornar a veure sobre la pista.

Moltes Felicitats a totes!

Algunes Fotografíes

Unes quantes jugades (Vídeo)