2018-11-10 Unió Esportiva Cellera Amer Hipra - CEB Girona. (12)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Un partit amb poca història (2018-11-10)

U.E. Cellera Amer Les Planes Hipra 6 – 56 CEB Girona

Partit amb poca història el que s’ha pogut veure aquest dissabte dia 10 de Novembre al pavelló municipal d’Amer entre la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes i el CEB Girona Negre, ja que la superioritat visitant ha fet que el partit fos un pur tràmit per part dels dos equips.

De totes maneres tot i aquesta superioritat en podem treure també coses positives perquè tot i la pressió a tota pista, els nostres jugadors varen poder sortir en la majoria de vegades botant i crear jugades d’atac, és evident que amb moltes dificultats però sí que trepitjàvem zona contrària constantment i això està molt bé, no cal recordar que la majoria de jugadors només porten 6 partits com a federats.

Jo personalment vaig poder veure com dintre les dificultats tots varen treure el millor de si, mai es varen arronsar, varen afrontar el partit de cara i tot i el resultat varen seguir picant pedra fins al darrer segon, anant a terra a buscar una pilota si feia falta o ajudant als companys a sortir d’una pressió, per tant la nota seria un 10 en actitud davant un rival molt superior.

En definitiva, tràmit superat, una mica més d’experiència acumulada per cadascun de nosaltres i a pensar ja en el Farners, un equip que també sobre el paper pot ser superior a nosaltres però que segur que haurà de lluitar a cada quart per poder-nos guanyar perquè no els hi posarem les coses gens fàcils. Moltes Felicitats per l’esforç i fins a la propera.

Algunes Fotografíes