2019-09-28 UE Cellera Amer Les Planes - CB Campdevànol (5)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Un Inici implecable pel Cadet Femení B (2019-09-28)

Unió Esportiva Cellera Amer Hipra 74 – 21 Soldatal CB Campdevànol

Parcials

(23-0), (14-12), (18-5), (19-4)

Una mica de Resum

Inici implacable de les Cadet Femení d’en Xevi Creus i la Júlia Pujolràs, s’enfrontaven a un rival ja conegut d’altres temporades i que sense anar més lluny l’any passat en els dos partits que vàrem diputar va caure una victòria per a cadascú, estem parlant del Cb Campdevànol que compta gairebé com nosaltres amb la mateixa plantilla de la darrera temporada i per tant sabent el que va passar mesos enrere era un bon test per saber allà on podíem estar.

Doncs si ens hem de fer aquesta pregunta, podem afirmar que almenys aquest inici de temporada estem molt millor que el nostre rival, només dir-vos que el primer quart va finalitzar 23-0, un quart gairebé perfecte amb intensitat que va ofegar l’atac visitant i sobretot molta capacitat de penetració, la Berta va ser una de les jugadores que va trobar molt de passadís el qual li va permetre sumar uns bons punts. Entre altres jugadores també la Neus Mercader es va poder veure superant el seu rival forces vegades, la jugadora de la Cellera ha començat la temporada fent un pas endavant.

La veritat és que podria destacar coses positives de cada un de les noies que varen disputar el partit i com no, l’ajuda inestimable de 2 de les nostres Infantils que varen sumar en tot moment, l’Abril Gonzalez i la Paula Blanquer.

El segon quart va ser l’únic dels quatre en el qual podem dir que es va veure un partit igualat, tot s’ha de dir que el Campdevànol va saber moure bé la pilota i sobretot va tenir encert des del tir de 3 o 4 metres, una efectivitat que només es va poder veure durant uns minuts. A la mitja part el marcador reflectia un avantatge notable per l’equip local de 37 a 12 i tot i la diferència semblava que encara hi havia partit.

Però per si hi havia cap dubte les noies del Cadet B varen sortir molt motivades i un parcial de 14 a 0 en els primers 6 minuts va acabar amb les poques esperances que els hi quedava a l’equip del Ripollès.
A partir d’aquí partit molt plàcid i un marcador que a poc a poc es va anar ampliant fins al 74 – 21 final. Moltes felicitats i a seguir treballant.

Algunes Fotografíes

Unes quantes jugades (Vídeo)