2018-10-06 Sioux (1)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Partit plàcid de les Sioux en l'estrena en competició (2018-10-06)

Aquest cap de setmana va començar la lliga. El sistema d’aquest any és com el de la temporada passada, primer es fa una 1a Fase on estant tots els nivells junts i després depèn de la posició que quedis et classifiques per nivell A o per nivell B. Per tant, s’haurà d’anar pas a pas per veure fins on pot arribar aquest equip en aquesta nova temporada.

Ens visitava a Amer el BC Fontajau, un equip que tres setmanes enrere ja havia vingut per disputar un partit amistós. El partit va ser molt semblant al de la pretemporada, les nostres jugadores estaven molt més intenses en defensa i això provocava moltes recuperacions de pilota. En atac però, hi va haver moments que estàvem totes molt estàtiques i ens costava veure una bona circulació de pilota. Un altre aspecte a millorar és el rebot, ens va costar molt controlar-lo, ja que som un equip no gaire alt i les noies del Fontajau eren bastant més altes que les nostres. Així i tot quan es podia controlar la idea era clara, sortir ràpidament al contraatac, ja que érem més ràpides que elles. El resultat final del partit va ser de (66-15).
El nostre primer objectiu de la temporada ha de ser mirar de classificar-nos a nivell A tal com vàrem fer la temporada passada, però s’haurà d’anar partit a partit, ja que en ser una 1a fase on només hi ha “anada” no saps mai que pot passar.

Unes quantes jugades (Vídeo)