2018-10-20 Unió Esportiva Cellera Amer Hipra - Bàsquet Porqueres - Infantil Masculí (11)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Un cop sobre la taula (2018-10-20)

Cop sobre la taula del nostre Infantil Masculí que guanya a casa contra el Bàsquet Porqueres, 69-52.

Ens visitava el Porqueres, els actuals campions de nivell A amb només 2 derrotes en tota la temporada passada. Un equip que ens ho havia fet passar bastant malament, un equip molt competitiu, ràpid i elèctric, on la majoria de jugadors són similars i aporten coses positives. La temporada passada no vàrem ser capaços de fer-los ni sombra. Aquest equip però, ha canviat una mica, té alguna baixa molt sensible i això també es nota.

El partit va començar dominat pel Porqueres, jugaven al seu joc, se sentien còmodes i nosaltres només anàvem a remolc. Quèiem a la mateixa trampa cada vegada. Així i tot jugades individuals feia que el resultat del primer període fos ajustat (8-9). La majoria de punts que havíem rebut eren de contraatac, però, el segon quart tot va canviar, els nostres jugadors ja més entonats, varen saber parar el punt fort del rival que era la rapidesa, i eixugant els punts de contraatac finalitzàvem el 2n període amb un (18-14).

Un 3r i 4t període molts espessos dels nostres feia que l’equip rival tornés a capgirar el marcador. Ens costava molt generar situacions de tir jugant 5c5 i quan ho aconseguíem no sabíem finalitzar de manera satisfactòria, en canvi ells, gairebé cada jugada era bàsquet (22-26). Vàrem arribar a la mitja part amb un bàsquet a l’últim segon del Porqueres, (30-34).

Els nostres jugadors, varen sortir després de la mitja part més endollats, una defensa més dura i més encertats en el tir exterior feia que tornéssim a agafar l’avantatge al marcador (41-36). A partir del 6è període es pot dir que es va trencar el partit, el Porqueres amb només 8 jugadors, se’ls veia molt cansats i cada vegada la distancia al marcador era més gran a favor dels locals (54-42).

El setè període però, semblava que el Porqueres tornaria a entrar el partit, però un triple al final del quart feia que els ànims visitants baixessin en picat (61-48). Però aquí no es va acabar la cosa, dos triples més només començar l’últim període ja va fer que l’equip rival quedés ben anul·lat. El resultat final va ser de (69-52).
Gran reacció dels nostres nois, que tot hi començar perdent i a remolc es va saber tornar a agafar el ritme del partit, una gran victòria i de força prestigi que fa que l’equip segueixi invicte a nivell A, 3 de 3. Una ratxa que es mirarà d’allargar aquest pròxim dissabte a la pista del CB Sant Narcís. Aquest cop, tocarà matinar en ple festes de Girona, el partit serà a les 9.00, a seguir a aquest nivell nois!

Xevi Creus

Algunes Fotografíes

Unes quantes jugades (Vídeo)