2018-11-17 Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes - Unió Athlètica Tossa (2)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

U.E. Cellera Amer Hipra 63 - 11 UA Tossa (2018-11-17)

Poca cosa a explicar del partit de dissabte, el resultat ho diu tot 63-11, que representa el moment en el qual es va tancar marcador, per tant poca a cosa a dir més que va servir per donar minuts als jugadors que potser en  partits igualats en tenen algun menys.

Pel que fa a la classificació, com tots ja sabeu, l’objectiu és quedar entre els 5 primers per anar al grup B1 que lluitarà per la lliga i aquest objectiu ja està gairebé assolit, hi ha una mínima possibilitat de quedar sisens en el cas de perdre contra el Nou Caulès aquest cap de setmana i perdre la setmana següent contra el Sant Hilari i sempre i quan el Nou Caulés guanyés també en la darrera jornada contra el Caldes de Malavella. En fi, crec que és força improbable que tot això passi però per si de cas no val a badar.

Per tan poques coses a comentar d’aquesta volta en el qual haurem perdut a priori 2 partits que de cara a la segona volta es repetiran tan d’anada com tornada i esperem que aquesta vegada puguem treure un millor resultat, si més no a casa, ja que aquests partits han sigut tots dos a domicili.

Us deixem amb algunes fotografies de la jornada del dissabte. Molta sort i Fins a una altra.

Algunes Fotografíes