UE Cellera Amer 49 – 46 CEE Montessori (2018–05-12)

Excel·lent partit de l’equip preinfantil femení contra un CEE Montessori que es presentava al pavelló municipal d’Amer amb només 4 derrotes en aquesta fase que està a punt de finalitzar, a més l’equip de Girona ens havia guanyat en el partit d’anada per un resultat contundent de 42 a 10 i tot feia preveure que el partit seria molt complicat.

Però les noies de l’equip del Cellera Amer varen sortir concentrades i bastant intenses, sobretot molt atentes al tall i mantenint la distància suficient per tal que les jugadores més ràpides del Montessori no ens superessin amb velocitat, fruit d’aquest bon treball el primer quart va finalitzar 9-5 i el segon el marcador reflectia un 16-9, La mobilitat que va donar la Queralt i la Jana va permetre una bona circulació de pilota i això va beneficiar a totes les jugadores.

El tercer i quart període va ser de màxima igualtat, va seguir la concentració defensiva i les noies eren capaces d’aturar les bones individualitats de les jugadores rivals, el problema principal va recaure sobretot en l’efectivitat en atac, vàrem cometre novament masses errades fàcils i algunes d’elles sense oposició, a més semblava que quan alguna de les nostres penetrava havia de tirar forçosament i gairebé mai es doblava la pilota a jugadores que estaven a 3 o 4 metres de cistella sense marcatge, tot i aquestes mancances en atac el nostre rival tampoc va saber fer pràcticament res més i la seva entrenadora es lamentava un cop i un altre de les errades en tirs sense oposició de les seves jugadores. A la mitja part el marcador era de 24 a 20 a favor de la Unió Esportiva Cellera Amer.

A la represa el Montessori va pujar intensitat, i això ens va dificultar una mica les transicions, la jugadora número 14 de l’equip Gironí va despertar i va començar a agafar la responsabilitat del seu equip, penetrant amb força encert, sense que cap de nosaltres la pogués aturar. L’Àlex i la Natàlia insistien en què s’havien de tallar les curses posant-nos al davant, però no ho vàrem aconseguir del tot. El parcial del cinquè quart va ser de 15 a 18 i ja només guanyàvem d’un sol punt.

El setè quart va ser el pitjor i de llarg, la mateixa jugadora d’abans va seguir insistint en la seva guerra personal, en algun moment potser alguna falta en atac podia haver rebut, ja que tenia el costum d’abans de fer el llançament d’apartar amb un braç la seva defensora i això va crispar una mica l’ambient. El parcial va ser de 2 a 8 i va ajudar també que en aquest quart vàrem perdre per complet el rebot, fins a 4 o 5 llançaments seguits va poder fer el Montessori en alguna vegada i va semblar que les nostres havien abaixat els braços definitivament, per sort l’efectivitat visitant tampoc va ser massa bona i no es va produir una sagnia insalvable que hauria finalitzat les opcions per lluitar pel partit.

Però finalment va arribar el vuitè i definitiu quart, aquí vàrem tornar a ser intenses i amb aquesta intensitat l’equip va ser capaç de robar pilotes i generar ocasions que evidentment en alguns casos es varen traduir en cistelles, vàrem passar de 41 a 46 que semblava irreversible al 46-46 en 2 minuts frenètics, del minut 37 al 39. A més el Montessori no va ser capaç d’anotar cap punt en tot el quart i després de l’empat 46 la Marta amb una cistella i un tir lliure transformat donava l’avantatge de 3 punts 49-46 que va acabar d’arrodonir una victòria molt merescuda, salts i abraçades a la pista per la feina ben feta i alegria a la grada per arrodonir una bona jornada de bàsquet. Només puc que felicitar-vos i animar-vos a seguir treballant. Moltes Moltes felicitats.

El Darrer minut de partit

 

Fotos