2019-10-25 Premini Masculí Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes contra CB Vilablareix (12)

U.E. Cellera Amer Les Planes 50 - 0 CB Vilablareix (2019-10-25)

Poca cosa a comentar d’aquest partit de categoria Premini “Nivel C-D” en el qual només cal veure el resultat per veure que la Unió va ser totalment superior al rival i que poques conclusions en podem treure.
De fet de conclusions a nivell de partits de moment no se’n poden fer gaires, ja que tots els partits s’ha tancat marcador.

Aquí teniu els resultats

FEDAC Dominiques CB Salt Blau 6 – 56 Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes

Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes 71 – 21 SOLDATAL CB Campdevànol

Unió esportiva Cellera Amer Les Planes 50 – 0 CB Vilablareix

Bàsquet Lloret Samba Hotels 2 – 52 Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes

Des del club hem estat i estem atents a l’evolució d’aquesta fase i estem preocupat perquè en el bàsquet de formació aquets resultats no ens ajuden a la progressió, jo personalment prefereixo perdre de 10 que guanyar de 80 perquè tots sabem que un jugador aprèn quan se li exigeix que competeixi amb rivals amb aptituds similars.

El club va inscriure aquest equip a Nivell C perquè l’any passat vàrem estar-hi i amb un equip amb similars prestacions vàrem tenir una lliga competida i això mateix buscàvem per aquest any, però no comptaven en què la federació ens faria una mala passada. A diferència dels últims anys en els quals el Nivell A anava a part i la resta estàvem en una primera fase barrejats per escatir nivell, aquest any han ajuntat A i B per un costat i C i D per un altre, això ens ha deixat, a priori, en una fase amb molts equips força inferiors i heus aquí els resultats.

En el nostre grup sembla que només podrem tenir un partit igualat contra l’Anglès, precisament en la propera jornada i haurem d’esperar que a més equips els hi hagi passat el mateix que a nosaltres i tinguem una segona fase més reeixida amb els equips que han quedat en la part alta de cada grup.

Per un altre costat ja vàrem demanar a la federació si hi hauria la possibilitat de canviar de nivell i anar a la segona fase a Nivell B però sembla que això és força inviable per a molts factors d’organització i també perquè els grups ja estan tancats. Finalment dir-vos que la darrera opció es mirar si algun equip de nivell B que ho hagi passat malament ens vulgui fer el canvi.

Des de la junta estarem atents a tot i evidentment si veiem, després d’estudiar els altres grups, que no cal sol·licitar cap canvi de grup no ho farem i abans de prendre cap decisió convocaríem una reunió.

En tot cas el club el que vol es que els nens i nenes de les categories Promoció progressin adequadament en el transcurs de la temporada i que arribin a les edats de competir amb el màxim de nivell per tal que gaudeixin d’aquest esport quan més temps millor.

El premini masculí ara té jornada de descans fins el dia 9 de Novembre que com he dit abans ens espera el partit més igualat de la fase i que serà un derbi en tota regla contra el CB Anglès, allà si que podrem comprovar com estem alhora de competir contra equips similars els nostres. Per tant us hi esperem a tots!

Fotografies

Feu clic en el botó per veure les fotografies de la jornada.

Unes quantes jugades (Vídeo)

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram