2019-03-30 Unió Esportiva Cellera Amer - CB Verges (1)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Una victòria que ens manté mitja taula

Unió Esportiva Cellera Amer Hipra 62 – 35 CB Verges

Partit plàcid de les noies d’en Miquel Fontané i en Jordi Casals contra el Club Bàsquet Verges que només va poder mantenir el pols durant un parell de quarts, moment el qual les noies del Cellera-Amer varen començar a agafar les primeres diferències i a poc a poc aquestes a mesura que anaven passant els minuts s’anaven eixamplant fins als 27 punts de diferència final. 

Una victòria que ens manté en un grup del mig que lluitarà per les posicions que van des de la quarta fins a la vuitena d’aquest grup de nivell B. Les 3 primeres posicions estan massa lluny i a més s’aniran distanciant encara més i les 3 últimes ja queden a 3 derrotes i uns dels equips d’aquest grup de cua precisament és el Verges. 

El Calendari no és ni fàcil ni complicat, ens queden 7 partits, 2 amb equips del grup de dalt, 3 amb equips del grup del mig i 2 amb equips del grup de baix que inclou els 2 últims classificats. Per tant la posició Final la marcarà molt probablement els resultats dels partits contra Fontajau, Llagostera i Olot i precisament aquest cap de setmana les noies d’en Miquel visitaran la pista del Llagostera, un equip al qual ja ens hem enfrontat 2 vegades amb una victòria per cadascú. Molta sort, estarem molt pendents del vostre resultat.

Parcials

No els tenim encara

Resultats i Classificació

Resultats

Classificació

Propera Jornada

Algunes Fotografíes

Unes quantes jugades (Vídeo)