16 de juny de 2018 (3)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Sopar de fi de temporada

Finalment el Sopar serà al pavelló municipal de la Cellera de Ter

Benvolguts companys, un any més arriba el final de temporada i des de la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes ens volem acomiadar de la millor manera possible, concretament amb un sopar de germanor i més després de l’èxit del de l’any passat. Serà el dia 1 de juny al pavelló municipal de la Cellera de Ter.

.

Es tria el dia 1 per diferents factors. En primer lloc perquè es l’únic cap de setmana viable del mes de juny, ja que els dies 8 i 9 son els destinats al ludibàsquet, el cap de setmana següent són reservats per les escoles que normalment fan actes de final de curs i l’altre ja arriba Sant Joan. A  priori havíem anunciat que seria un dinar, entre altres factors per la coincidència amb la final de la Champions, la qual hi havia la possibilitat de que la jugués el Barça i això fos motiu per tal que algunes persones no vinguessin a l’acte, però vista l’eliminació de l’equip blaugrana tornem amb la idea inicial del sopar, per tant tots aquells que per unes hores vàreu veure que el club organitzava un dinar us demanem disculpes.

Aquest serà al pavelló municipal de la Cellera de Ter, aproximadament a les 21:00 PM de la tarda, abans hi podríem tenir una presentació/comiat dels equips d’aquesta temporada al pavelló, si som capaços d’organitzar aquest acte seria la prèvia del sopar i així tots plegats ens podríem fer una fotografia de club i conèixer tots els jugadors que han defensat els nostres colors aquesta temporada. També hi ha la intenció de presentar la nova samarreta que tots els equips hauran de portar a partir de la propera temporada, la qual s’haurà d’anar implementant poc a poc, esperem tenir-la a punt i poder fer aquesta presentació.  

Menús

Menú Infantil (7,90€)

Primer Plat
Macarrons.

Segon Plat
Pollastre al Forn amb Patates.

Postres
Flam

Pa i aigua

Menú Adults (11,90€)

Primer Plat (escollir entre)
Amanida d’arròs
Fideuà

Segon Plat (escollir entre)
Rostit.
Bacallà amb Sanfaina a la musalina d’all

Postres (escollir entre)
Broixeta de Fruita
Brownie

Pa, aigua i vi negre

Com podeu fer la reserva:

Molt fàcil, sota aquest paràgraf trobareu el botó que va directe al formulari per escollir el menú, tan si és infantil com per un adult, s’ha d’omplir una vegada per cada persona que vulgui fer la reserva, per tant, si sou una família de 4, haurem d’omplir 4 vegades el formulari, ja que cada persona ha d’escollir el seu menú. Finalment un cop hàgiu omplert tots els formularis podeu passar per la botiga online a on haureu de comprar el producte, en aquest si la família de 4 persones ha escollit 2 menús per adult i 2 infantils haurà de fer la compra pertinent a la botiga online, 2 menús per adult i 2 menús infantils, un cop a la cistella podeu passar per caixa. 

El pagament pot ser amb targeta, transferència bancaria o bé pagament en efectiu, en tots els casos s’ha de passar per la botiga online. Els pagaments en efectiu els podreu fer al pavelló d’Amer qualsevol dia en horari d’oficina. us passem l’enllaç del producte dins la botiga online.

 

per qualsevol dubte podeu contactar pels canals habituals, whatsapp o correu (info@unioesportiva.cat).