2018-10-27 Unió Esportiva Cellera Amer Hipra Sioux - Club Bàsquet Bescanó Preinfantil (9)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Sense conèixer la derrota (2018-10-27)

Les nostres Sioux segueixen sense conèixer la derrota després 4 jornades de lliga. Aquest cop, però, amb un resultat (69-43) que no reflecteix la igualtat del partit.

El CB Bescanó, el rival de les nostres Sioux, es presentava a Amer sense cap mena de complexos i intentant endur-se la victòria cap a terres gironines.

El partit va començar molt descontrolat, sobretot per part de les nostres noies, no aconseguíem agafar el nostre ritme de joc o més ben dit, el Bescanó no ens el deixava trobar. Vàrem tenir moltes imprecisions amb les passades, fallàvem molts punts inexplicables en situacions clares i en defensa la nostra intensitat era molt més baixa que la de l’equip rival. Això va provocar que a pista es veiés un equip irreconeixible, culpa nostre pels entrenaments que portem fent durant aquestes setmanes, com se sol dir, es juga com s’entrena, però també per mèrit del rival que no ens deixava estar gens còmodes a pista.

La primera meitat del partit es va jugar al joc que volia el Bescanó, en cap moment vam tenir el domini del partit i es va arribar al descans amb un marcador molt baix i igualat (21-15).

Un cinquè període de més encert de les nostres, feia que es comencés a veure una petita espurna del que aquest equip pot fer, així i tot el Bescanó tampoc es despenjava del partit (32-24). No va ser fins al 6è període quan per fi, l’equip va començar a pressionar de debò, a poc a poc, s’anava portant el partit al nostre terreny. Un parcial demolidor de (15-0) en aquest període va deixar el Bescanó molt tocat (47-24). Amb el partit trencat, els dos últims quarts varen ser un intercanvi de cistelles per deixar el marcador final de (69-43).
Si es mira només el resultat pot semblar que les nostres Sioux van tornar a dominar el partit, però el resultat és molt, molt, molt enganyós, que no plasma la igualtat que hi va haver entre els dos equips. La part positiva, que tot i no trobar el nostre joc, no estar còmodes, no estar encertades ni demostrar del que podem arribar a fer, es va guanyar un partit amb només 6-7 minuts bons. Queda molt a treballar i a millorar, així i tot l’equip segueix invicte i esperant el següent partit. Dissabte 3/11 a les 9:30 a Banyoles.

Xevi Creus

Algunes Fotografíes

Unes quantes jugades (Vídeo)