Seguim lluitant pel subcampionat (2018-05-12)

Tot i que el premini va sortir derrotat aquest dissabte pel CB Banyoles 33 a 45, el comitè de competició ens donarà la victòria per incompliment dels períodes de joc del nostre rival, ja que aquest es va presentar amb només 7 jugadors.

A part d’aquest fet, que evidentment ens manté en la lluita per la segona plaça a falta de 3 partits, podem dir que l’equip premini no va fer un gran partit i això que crec que el nostre rival no era superior, simplement tenia les idees més clares i va portar a terme allò que l’entrenador els anava dient. Tot el contrari que nosaltres, a la banqueta les instruccions eren molt clares i costava molt que les seguissin.

En primer lloc es va demanar que no perdessin els marcatges, que era molt important que el Banyoles se li fes difícil passar la pilota, cada cop que haviem defensat bé el rival tenia molts problemes per trobar opcions de tir i cada cop`recuperavem la pilota, només s’havia d’abandonar el nostre jugador en el cas d’ajuda prop de cistella, però sistemàticament hi havia jugadors nostres que seguien la pilota i no el seu jugador i per més que insistíssim jugada a jugada es deixava de marcar i eren aquests moments quan el Banyoles aprofitava per tirar sense oposició.

Sé que som molt insistents amb els mateixos temes, però és l’objectiu de l’equip que els nens i nenes juguin oberts i busquin desmarcatge, sense estar plantats a terra com un arbre, això facilita la penetració, ja que no hi ha acumulació de jugadors dins la zona, doncs això tampoc va anar bé i ja menys el tall per dins la zona per trobar una línia de passada. Per tant dissabte vàrem fallar en els tres conceptes, defensar el nostre jugador, jugar oberts, no abusar del bot de pilota i oferir-nos a la passada sigui desmarcant-nos o tallant. Crec que el patit es podia haver guanyat bé, que tenim un equip capaç de fer-ho millor, però aquest dissabte no era el dia.

Ara ha arribat el moment de no fallar, ens queden 3 finals, la més fàcil a priori és la d’aquest dissabte, ja que ens visita un equip de la part baixa de la classificació i tot i que no els podem confiar sabem que tan sols amb una mica de bon treball el partit ha de ser per nosaltres.
Si superem amb èxit la propera jornada ens quedarà una final contra el Campdevànol, serà el partit que decidirà la segona plaça de la lliga que dóna dret al trofeu de subcampió i això no és poca cosa. A seguir treballant!