2018-11-17 Unió Esportiva Cellera Amer Hipra CEB Girona (Infantil) (5)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Segueixen mirant amunt (2018-11-17)

Es pot dir que el nostre Infantil Masculí segueix mirant amunt tot i el “davallada” que s’està vivint en aquests moments.

Els nostres nois van sortir molt tocats després de la relliscada monumental de fa dues setmanes, a casa, contra el Vedruna Palamós, que a més va suposar la primera derrota de la temporada. Es va notar en el següent partit, a Sant Feliu de Guíxols, un partit que es tenia controlat guanyant de 30 punts a la mitja part, que quasi se’ns capgira amb un final de partit desastrós, així i tot la victòria va ser nostre, però les sensacions eren dolentes.

Aquest últim cap de setmana, ens visitava el CEB Girona B, un vell conegut de la temporada passada. Tot va començar seguint la tònica que anàvem arrossegant, es jugava un partit de bàsquet i només el jugava l’equip visitant, els locals no se’ls veia per enlloc. Un 1r període on la defensa va ser molt fluixa i que només es va viure de jugades individuals, 2 triples i un 2+1, va deixar un resultat ajustat (9-10) tot i la gran superioritat que havia mostrat el CEB Girona. Així va seguir el 2n període, que va ser totalment en blanc pels nostres (9-21). El 3r, va semblar que l’equip local treia el cap (19-25), però va ser un simple miratge, es va arribar a la mitja part amb un (24-36).

No es defensava, es deixava rebre la pilota sense cap oposició nostre, no s’anava al rebot ni ofensiu ni defensiu, en atac ningú es movia, ni ningú s’oferia per rebre la pilota, no es veia cap rastre per enlloc d’aquell equip lluitador, ens tenien guanyada la batalla psicològica.

La segona meitat però, la sintonia del partit va anar canviant, a poc a poc, es va anar girant la truita, els nostres es van començar a ficar les piles, un parcial de 7-0 es va veure trencat per un triple visitant, (31-39), així i tot, ja no es veia el Girona jugant sol. De mica en mica la diferencia en el marcador era més curta, (41-47). Finalment es va arribar a un fantàstic 7è període, on es va tornar a veure un equip lluitador. Una pressió a tota la pista va funcionar per recuperar pilotes fàcils i tenir clars contraatacs. Per fi es controlava el rebot i el nostre ritme era molt diferent del vist a la 1a meitat (54-50). Primer avantatge, a part d’un 3-2 inicial, dels nostres nois. Que van sortir a l’últim període a donar-ho tot fins al final (61-54).

Un partit que semblava perdut, es va capgirar en uns últims períodes molt emocionants i que feien vibrar a tothom.
Hem de mirar de controlar aquests “baixons” i que si ens passen només siguin puntuals i no tants períodes seguits, així i tot molt bona reacció dels nostres que van demostrar que quan s’hi posen són capaços del millor.
Pròxim partit, a Olot a les 11:00, un rival conegut i capdavanter a la lliga, ara per ara estant empatats amb nosaltres amb només una derrota cadascú, una veritable prova de foc pels nostres nois. Esperem tornar amb una victòria que seria molt important, sobretot psicològicament i així poder afrontar els pocs partits que queden abans de Nadal amb totes les condicions possibles.

Algunes Fotografíes

Unes quantes jugades (Vídeo)