Segones de Nivell “A” (2018-04-28)

El nostre mini Femení Sioux aconsegueix una altra victòria, aquest cop contra el Bàsquet Lloret, amb un resultat de 74-25.
El partit va ser una mica espès per part de les nostres jugadores, potser perquè era la 2a vegada amb 2 setmanes que jugàvem contra el mateix rival i amb el resultat que vàrem obtenir al seu camp, va provocar que no estiguéssim del tot concentrades pel partit. Aquest és un dels aspectes que cal corregir, cada partit és un món nou i cal estar al 100% en tot moment. S’ha de donar al màxim tots els minuts i d’aquesta manera és més complicat desconnectar-se en certs moments del partit, com ens sol passar.

Hi va haver una clara diferència en els dos costats de la pista, en defensa estàvem molt actives, fent ajudes quant feia falta, controlant bé el rebot i fent pressió a tota la pista. Però en atac, la situació era molt diferent, es va jugar massa individualment, i si s’aconseguia fer alguna jugada col·lectiva, es fallava el més fàcil que era tirar a sota cistella. Per altra banda el que es demanava era que si es controlava el rebot defensiu, de seguida es passés la pilota i hi hagués jugadores corrent el contraatac, per tal que amb poques passes s’aconseguís arribar a la cistella contraria, en lloc de sortir botant contra 1,2 o 3 jugadores i això també va costar fer-ho.

En quant el partit, tot i aquests aspectes que cal corregir, les nostres Sioux van ser superiors al rival en quasi totes les situacions del partit. Els parcials van ser els següents: (14-3) – (8-2) – (4-0) – (16-5) – (6-0) – (5-8) – (5-0) – (6-7).

Cal esmentar un fet que pot ajudar de valent per obtenir una hipotètica segona posició. El partit contra l’Unió Vedruna A ( fins al moment el 2n classificat ) es va perdre, però dies després vàrem rebre un comunicat de la Federació dient que l’Unió Vedruna havia fet alineació indeguda en el nostre partit. Per casualitats de la vida això ara mateix ens ha ficat en 2a posició i tot depèn de les nostres Sioux per assegurar-la. Però de totes maneres, encara queda molta lliga per endavant i s’ha d’anar a pistes molt complicades, i segons els resultats que s’obtinguin, es podria tornar a baixar a la 3a posició tranquil·lament.

Per tant, després d’aquesta victòria contra el Bàsquet Lloret, i amb la resolució del partit de l’Unió Vedruna, les nostres Sioux es posen amb 11 victòries i només 2 derrotes. A partir d’ara ens queden 5 partits per finalitzar la lliga, per tant, es tindran un total de 5 finals, començant per aquest pròxim dissabte 5 de maig a la pista d’un molt perillós Unió Maristes, que en el partit d’anada a Amer es va aconseguir derrotar-lo per només 5 punts de diferència.

Ara cal anar partit a partit i sobretot intentar millorar i ajustar tots els aspectes que calen retocar per tal de arribar a una recta final de lliga del tot emocionant i igualada. Us esperem el pròxim dissabte a les 12:00 a Maristes, la 1a final on esperem sortir victorioses

Xevi Creus