2018-09-06 Unió Esportiva Cellera Amer - Santa Eugènia de Berga (1)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Segona victòria de l'equip de 3a i aquesta, de prestigi (2018-09-06)

Victòria de prestigi del Sénior de tercera en el partit amistós d’ahir dijous 6 de Setembre que el va enfrontar al Sta. Eugènia de Berga. L’Equip d’Osona milita aquest any a segona catalana però és un equip que ve de primera a on va estar jugant la passada temporada. Per tant podríem dir que s’enfrontaven un equip que pujava de territorial contra un que baixava de primera i sobre el paper era un duel molt desigual.

De fet els primers minuts aquesta diferència es va veure sobre el parquet del pavelló, el Santa Eugènia es veia un equip físicament molt fort i ràpid, amb poca cosa era capaç d’arribar de punta a punta i anotar amb facilitat. Els nois d’en Pere Garangou varen patir en aquests primers moments el varen haver de realitzar un sobreesforç físic per tal d’aturar els ràpids contraatacs del rival i tot i aquest esforç això es va aconseguir només en part, ja que només vàrem rebre 15 punts tot i que nosaltres només en vàrem ser capaços d’anotar 5.

Però a l’inici del segon quart les forces es varen igualar i fins i tot en els primers minuts varem ser superiors amb un parcial de 14-2 a favor nostre que ens va posar per uns instants per davant en el marcador. Molt bé en Marc Clarà que va ser capaç d’intimidar sota cistella i aconseguir uns punts molt valuosos (11 punts en tot el partit). Automàticament l’entrenador del Santa Eugènia va demanar temps mort per tal de reconduir la situació i sembla que les seves instruccions varen donar resultat, el rival va començar a pressionar la sortida de pilota amb un 2 o fins hi tot 3 contra 1 que ens va costar en un principi de superar, aquesta pressió va provocar la pèrdua de forces pilotes que varen donar punts fàcils a l’equip osonenc que amb un parcial de 4-17 tornava a posar distàncies en el marcador.

En la segona meitat la pressió va continuar, però aquesta vegada vàrem ser capaços de poder-la superar, tant en Sergi com l’Àlex i en Joel creus varen fer una bona feina en aquest aspecte i així vàrem poder tornar a agafar una mica el ritme en el partit, a més vàrem defensar molt bé, molt intensos, això va provocar moltes errades en el tir de l’equip rival que va suar de valent per anotar, cada punt valia el seu pes en or, mentre que nosaltres ens aprofitàvem de la velocitat dels nostres jugadors com per exemple en Jaume Puig o simplement de la bona mà en el llançament d’altres com en Francis, Alex, Sergi o Arnau per posar alguns exemples. El parcial en el quart va ser de 22 a 14 i les diferències es varen reduir a només 4 punts.

L’inici del darrer quart va ser fulgurant, un 9 a 0 a favor de l’equip local va provocar novament que l’entrenador rival hagués de demanar el seu segon temps mort, però aquesta vegada no li va fer gaire efecte, en part perquè els jugadors de la Unió estaven endollats mentalment i això va donar un plus de vitalitat sobretot a l’hora de defensar, el Santa Eugènia continuava tenint molts problemes per anotar, de fet si tinguéssim estadístiques veuríem uns percentatges de tir molt preocupants, estic convençut que varen realitzar més tirs a cistella que nosaltres, perquè varen ser superiors en el rebot i perquè varen ser capaços de robar moltes pilotes però els percentatges d’encert segurament no eren als que tocaria per un equip d’aquestes característiques i aquí hauríem d’analitzar si la bona defensa local hi va tenir alguna cosa a veure o que simplement no era el dia dels llançadors del Santa Eugènia.

En fi, en aquest període la Unió Esportiva Cellera Amer va ser superior, tot i això hi va haver incertesa fins en els darrers instants però una cistella de l’Alex a darrera hora i un triple d’en Sergi en el darrer segon varen acabar de posar la cirereta en un partit que es va aconseguir una victòria important davant un rival teòricament molt superior. 68-62.

Moltes Felicitats a tots.

Puntuacions

U.E. Cellera Amer

 • Jaume Puig - 17 punts
 • Marc Clarà - 11 punts
 • Francis Gallardo - 9 punts
 • Ignasi Abian - 9 punts
 • Alex Vila - 7 punts
 • Sergi Franco - 6 punts
 • Arnau Manzano - 5 Punts
 • Xevi Creus - 3 punts
 • Bhima Martí - 1 punt

CB Santa Eugènia

 • Freixas M. - 12 punts
 • Gomez Ll - 10 punts
 • Comas A. - 9 punts
 • Vilamú R. - 8 punts
 • Subiranes O. - 5 punts
 • Dachs G - 5 punts
 • Rubira M - 5 Punts
 • Parareda P. - 3 punts
 • Parareda R - 2 punts

Algunes Fotografíes