2017-2018_Roda_de_premsa_Hoquei_Patins_20170915_15
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Revisions metge temporada per la temporada 2019-20

Tota la informació referent a les revisions metge

Haig de fer la revisió aquesta temporada?

Per començar dir-te que si vas néixer l’any 2003 o en anys anteriors vol dir que aquesta revisió l’has de fer obligatòriament, en canvi els nascuts a partir del 2004 en endavant depenen de quin any la varen fer, ja que la seva té una durada de 2 anys.

Si no recordes quan vas fer l’última t’ho posem fàcil, ja que només has de clicar en el PDF adjunt de més avall i veure si el teu nom surt a la llista. Si no surt, pot ser per 2 causes possibles, la primera és perquè no et toca aquest any i la segona podria ser perquè mai has tingut cap llicència amb la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes i no tenim dades de tu, com per exemple jugadors nous o que vénen d’altres clubs i encara no els hi hem fet cap llicència.

Si ets nou jugador, l’has de fer segur i si vens d’un altre club i no recordes quan la vares fer tens 2 opcions, demanar-ho al teu club de procedència o trucar a la Federació Catalana de Bàsquet, tot i que això també ho podem fer nosaltres.

Els nens i nenes de l’Escoleta que pugen a premini l’han de fer també i aquells que encara es queden amb l’escoleta però volen ajudar en algun moment els equips federats que estan en competició també l’haurien de fer.

L’Empresa que farà les revisions és CENTRE DE GESTIÓ SANITARI I TÈCNIC S.L. amb seu a l’avinguda Lluís Pericot nº 7 de Girona. Número de telèfon 972208911

I si amb totes aquestes dades encara no ho tens clar, pots trucar al 644454291 (Jordi) o enviar un correu a info@unioesportiva.cat.

PDF, llistat de jugadors que han de fer la revisió

Llistat ordenat per Cognoms

Dates per fer les revisions

Aquest any també portarem una unitat mòbil en 2 dies diferents al pavelló d’Amer aquest mes de juliol per tal de facilitar-vos aquest tràmit, seran els dies 8 i 22 de juliol, tots 2 en dilluns. Els Horaris disponibles seran de 17:30 a 21:30

Preu

20 Euros jugador/a
Es paga en el moment de fer la revisió

Formulari de reserva

Ompliu el formulari, escolliu dia i seguidament podreu escollir l’hora, un cop finalitzat el formulari us arribarà un correu electrònic de confirmació de la reserva, per tant mireu de no equivocar-vos en escriure el vostre mail. També dir-vos que un cop escollida l’hora, aquesta, desapareix del formulari, per tant la reserva és exclusiva per la persona que ha fet la sol·licitud.