Revisió metge obligatòria

El próxim dia 13 i dia 17 de Juliol la Unió Esportiva Cellera Amer us dona la possibilitat de fer la revisió metge obligatòria en el pavelló municipal d’Amer. A partir de 2/4 de 5 fis a 2/4 de 9 hi haurà un vehicle que farà les revisions a tots els jugadors que les hi toqui, el dia 5 de Juliol varem passar un llistat els quals els hi caducava el certificat a 30 de juny de 2018 i per tant l’hauran de renovar.

Qui l’ha de fer?

1 -Tots aquells jugadors/es de categories promoció que els hi hagi caducat la revisió que varen fer el 2016 i també tots els séniors que la fan anualment.

2- Tots els jugadors nous que vénen del bàsquet d’escola fora de la Unió Esportiva Cellera Amer, com per exemple de les Mulasses o Sant Cristòfol.

3- Els jugadors que vénen d’altres clubs i que jugaven en una categoria federada no tenim manera de saber si tenen caducat el certificat mèdic fins que no els tramitem nosaltres la llicència, o bé fan memòria i se’n recorden si la varen fer l’any passat o pregunten al club de procedència o esperen que els hi entrem les dades a l’aplicació de llicències de la Unió Esportiva Cellera Amer.

4- Des de fa 2 temporades la Unió Esportiva Cellera Amer obliga a fer-la fins i tot als jugadors d’escola per temes de responsavilitat civil ja que les asseguradors cada cop es posen més dures en aquets aspectes.

Perquè serveix la revisió mèdica.

La revisió mèdica és un tràmit obligatori a tots els esports federats, les proves mèdiques certifiquen que el jugador/a és apte per fer esforç físic i que no té cap malaltia previsible que a causa de fer esport es pugui agreujar, com per exemple alguna malaltia del cor o insuficiència respiratòria entre d’altres.

L’haig de fer obligatoriament aquests dies

No, de fet teniu temps fins a finals d’agost i hi ha diferents centres a Girona, Olot o Santa Coloma de Farners on fan revisions aquets mesos d’estiu.

Preu

25 Euros que haureu de pagar el mateix dia de la revisió

Cada Quant l’haig de fer

Els menors de 16 anys és cada 2 anys, els majors es fa anualment.

 

Clica en la Imatge per inscriure’t el dia 13 o 17