2018-09-29 Unió Esportiva Cellera Amer Hipra CADET(2)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Remuntada i victòria d'un punt a Llagostera (2018-09-29)

Partit d’infart per començar la temporada. Ens enfrontàvem a un equip fort en defensa i efectiu en atac. Després d’un primer quart igualat, elles van anar agafant un cert avantatge a causa de la poca efectivitat en gairebé totes les nostres finalitzacions i un parell de triples seus afortunats en la finalització del segon i tercer quart. Això els va donar un avantatge còmode de 13 punts abans d’encarar l’últim quart.

Va ser en aquest quart on les noies de la U. E. es van posar les piles mostrant una agressivitat mai vista (aprofitant que l’àrbitre deixava jugar en les lluites cos a cos) robant pilotes i anotant en ràpides transicions. Això va fer creure en la remuntada i més quan les locals es veien incapaces d’anotar, segurament degut a la pressió del marcador i sobretot al cansament, ja que aquest últim quart va ser totalment físic. Un parcial de 0-14 a falta d’un minut i mig va ser definitiu per sentenciar el partit, ja que cap dels dos equips va aconseguir anotar fins que va sonar la botzina final.

Tot i la victòria no va ser un bon partit de les noies del Cellera-Amer, ja que jugadores que solen ser determinants, no van tenir el dia i van haver de cedir minuts a altres jugadores més encertades. Felicitats a totes elles i el pròxim partit segurament aquestes que no van gaudir de molts minuts seran determinants en altres partits.

Algunes Fotografíes