Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Portes Obertes

Un any més ens proposem obrir les portes del club per tal que tots aquells nens i nenes que tinguin ganes de provar d’entrenar amb algun dels nostres equips ho puguin fer.
Tindrem tots els entrenadors i equip tècnic a disposició de les famílies per resoldre tots els dubtes i sobretot per tal que l’experiència dels vostres fills sigui del tot grata i satisfactòria.
La Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes pot oferir bàsquet per a totes les edats, tenim equips d’escola, preminis, minis, preinfantils, infantils, cadets i júniors el que vol dir que fem bàsquet a partir dels 5 anys en endavant.
Per aquesta propera temporada disposarem de 2 poliesportius, ja que a part del d’Amer en el qual fa dues temporades que s’hi concentra tota l’activitat, es preveu que el setembre recuperem el de la Cellera de Ter i per tant això suposarà en molts casos una millora a causa que les famílies podran optar a jugar més a prop de casa.
Disposem de 14 entrenadors i director tècnic i esportiu i tan la preparació tècnica com la física vénen preparades des de l’inici de la temporada amb la finalitat d’aconseguir els objectius preestablerts que són com a mínim els requeriments bàsics que comporta cada categoria, amb l’assoliment del coneixement i del desenvolupament tècnic que li pertoca a cada nen o nena segons l’edat.

Vine i comprova perquè el nostre club té un creixement sostingut any rere any que ens ha portat dels 9 jugadors de la temporada 2012/13 a més de 160 a aquesta última 2018/19. t’hi esperem.

Edats i Horaris