2018-10-28 Unió Esportiva Cellera Amer Hipra - Club Bàsquet Olot C - Cadet Femení (4)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Ple de victòries en la fase prèvia (2018-10-28)

UE CELLERA-AMER 71 – CB OLOT C 48

El partit d’aquest diumenge contra l’Olot C va ser menys complicat del que es podia esperar, a causa de la gran efectivitat d’algunes jugadores on 4 d’elles varen estar per sobre dels 10 punts.

Es podria dir que el primer quart va sentenciar el partit, on les jugadores de l’Olot van sortir molt imprecises. Això va ser provocat segurament per la intensitat i concentració defensiva de les noies locals que recuperant moltes pilotes aconseguien cistelles fàcils, acabant aquest quart amb un marcador de 22-7.

A partir d’aquí, les visitants mai varen inquietar a les locals, tot i el gran nombre de cistelles fallades per part de les nostres, que gràcies a la bona actitud defensiva durant tot el partit i un bon joc interior van mantenir a ratlla l’Olot.

Aquesta última victòria ens permet acabar invictes la fase prèvia on hem estat clarament superiors a totes les rivals, excepte el Llagostera on vam tenir la sort de cara en el tram final del partit que ens va permetre acabar guanyant-lo. Aquella victòria ens va donar molta moral per encarar la resta de partits.

Ara toca treballar de valent per encarar la fase que marcarà les primeres posicions de la categoria.

Esperem gaudir de partits molt interessants contra rivals molt potents i demostrar que estem on ens toca estar: amb els millors.

Miquel F.

Algunes Fotografíes

Unes quantes jugades (Vídeo)

El primer vídeo en 360º de la història de la Unió Esportiva Cellera Amer Hipra. 
Amb l’ordinador mou el ratolí per girar la imatge, en el telèfon mòbil ho pots fer amb el dit.