2018-10-27 Mini Masculí Unió Esportiva Cellera Amer Hipra - Club Bàsquet Bescanó (4)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Pendents de la darrera jornada (2018-10-27)

El Mini Masculí d’en Joel i en Lluc va tenir un partit plàcid aquest dissabte dia 27 d’octubre contra el mini mixte del CB Bescanó amb un resultat final de 74 a 33. Aquest resultat arriba després del partit contra l’Olot a on ens va deixar un mal regust de boca no pel resultat sinó per la zona que va efectuar el nostre rival en tot el partit sense que l’arbitre i fes res i sempre ens quedarà el dubte de què hauria passat en el cas que l’arbitre hagués fet complir la normativa vigent, en fi, això ja és aigua passada i ja només cal mirar endavant.


Arriba la darrera jornada i a priori nosaltres tindrem els ulls posats més en el partit d’Anglès contra l’Olot que no pas en el nostre, ja que l’Arbúcies sembla un partit assequible si no hi ha cap succés imprevisible. Per tal de quedar primers de grup i per tant obtenir la classificació a la lliga B1 necessitem que l’Anglès guanyi a l’Olot, en el cas que no sigui així haurem d’esperar a ser un dels 2 millors segons per anar a parar en aquest grup i això no està del tot assegurat.

L’Objectiu principal d’aquesta jornada és anar a guanyar per la màxima diferència possible a Arbúcies, si fóssim capaços de tancar marcador crec que ja tindríem assegurada com a mínim aquesta segona plaça i llavors que passi el que hagi de passar a Anglès que possiblament hauriem aconseguit l’objectiu.

En tot cas no deixa de ser una primera fase molt emocionant, en la qual crec que hem estat un pel irregulars però que els petits errors estan detectats i els entrenadors són conscients del treball que han de fer per tal de corretgir-los o minimitzar-los. Molta sort i ben aviat sabrem a quin grup jugarem la resta de la temporada

Algunes Fotografíes

Unes quantes jugades (Vídeo)