2018-10-06 Premini (2)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Emoció fins el darrer segon en un partit molt igualat (2018-10-06)

Primer partit de la temporada del premini d’en Francis i la Maria i sobretot primera experiència en una lliga federada per a molts dels nens i nenes que conformen l’equip. Només en Roc i en Martí vénen de l’equip de l’any passat, la resta arriben de l’escoleta o de la lliga del consell comarcal i per tant ens podríem considerar com un equip de primer any.

L’experiència va ser molt bona, El CB Nou Caulès és un equip força semblant al nostre pel que fa al nivell de joc i això va permetre veure un partit igualat i emocionant, la diferència màxima que va agafar un equip respecte a l’altre varen ser 4 punts i aquesta va ser en el primer quart (2-6) i a favor del Nou Caulès, però a la mitja part, quan ja s’havien complert 4 quarts el marcador reflectia un empat a 12.

La Unió Esportiva Cellera Amer va llençar moltes més vegades a cistella que el seu rival, però l’estadística d’encert va ser baixa, tot i que en aquestes categories és el més normal, el que vull dir és que amb una mica de sort hauríem fet algun punt més i segurament aquest fet va decantar una mica la balança, però el més important és que tots es varen divertir i sobretot varen agafar experiència sobre la pista.

Us recordem que aquest partit s’engloba en una primera fase per avaluar nivell, els equips estan barrejats, tant els de nivell A com els hipotètics C o D, per tant ens podem trobar equips molt superiors al nostre o també equips inferiors. Aquesta fase s’acaba a 1 de desembre i llavors segons els resultats obtinguts ens col·locarem en un grup molt semblant al nostre que podría ser A, B, C1C2 o C3.

Els parcials.
(2-6), (5-0), (2-0), (3-6), (5-5), (4-5), (2-2) (2-2)

Resultat final 25 a 26. La següent setmana visitem la pista del Vilobí, s’haurà de matinar una miqueta perquè el partit és a les 9:00. Moltes gràcies a tots i fins la propera.

Fotografia d'Equip

Unes quantes jugades (Vídeo)