Cambios2_ Callera
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Com pagar les noves equipacions (2019-10-11)

Un cop finalitzada l’entrega de la gran majoria de noves equipacions que hem dissenyat per aquesta temporada ens disposem a passar tota la informació per poder fer el pagament. El preu de l’equipació sencera (pantalons i samarreta) és de 45 euros i teniu 2 maneres de fer el pagament.

  • Botiga Online
  • Domiciliació Bancaria.

Per força s’haurà de fer d’alguna de les dues maneres. Els que vàreu posar  a la inscripció que la volíeu pagar en el primer rebut ja us arribarà amb la quota del primer trimestre, per la resta heu de passar per la botiga online. Us deixem l’enllaç al producte en aquesta mateixa pàgina. Recordeu que per la botiga podeu triar 3 formes de pagament:

  • Targeta
  • Transferència
  • Efectiu

Sigui qualsevol d’aquestes 3 formes de pagament sempre s’haurà de comprar el producte a la botiga, afegir a la cistella i procedir al pagament amb la introducció de les dades corresponents. Preferiblement ens agradaria que poseu en algun lloc el nom del jugador, ja que de vegades no coneixem el pare o mare o la persona que fa el pagament.
Finalment trieu com voleu pagar. Amb targeta bancària el pagament és immediat. Per transferència rebreu al vostre correu el número de compte bancari on heu de fer l’ingrés i en efectiu després de fer la compra ens haureu de fer arribar els diners qualsevol dia de la setmana.

Per aquells que passar per la botiga us suposi un greu problema contacteu amb nosaltres 644454291 o info@unioespotiva.cat i us ajudarem a fer el tràmit.

Esperem que disfrutau tant com nosaltres de la nova equipació, estem molt contents de com ha quedat i el més important, aquesta equipació és el segell definitiu de la Unió de la Cellera Amer i Les Planes, ja podem dir que en tot som un sol club.

Moltes Gràcies.

Producte