Onzena victòria consecutiva (2018-04-21)

Les Cherokee guanyen el seu 11è partit seguit en aquesta segona fase, tot i tenir moltes baixes.

Dissabte, en ple Festes del Roser de La Cellera i a les 9:00 del matí, el nostre mini Cherokee tenien un partit trampa. El rival era el Sarrià de Ter, un equip que tot i tancar marcador a casa seva, no ens ho va ficar gens fàcil. Aquesta vegada les nostres noies es presentaven al partit amb un total de 4 baixes i això va provocar que l’afrontéssim amb un equip inusual. Estava compost per 6 de les nostres Cherokee, 3 jugadores de Bàsquet Escola i 2 jugadores pre-mini, que des d’aquí volem donar les gràcies a totes 5 que ens van donar un cop de mà per poder jugar el partit.

Estava clar que aquest no era el nostre equip de sempre i es va notar en moltes ocasions, sobretot a l’hora de jugar en equip, ja que es veien moltes errades per no saber al 100% com juga la nostra companya. Tot i així, en defensa ja no teníem excusa, i pel nostre entendre s’haguera pogut estar una mica més intenses durant tot el partit.

Tot i anar amb un equip inusual, crec honestament que érem superiors al nostre rival i es va notar sobretot en els períodes que vàrem apujar una mica més la defensa, això va provocar moltes recuperacions de pilota que quasi sempre sabíem acabar amb cistella.

Els períodes del partit van ser els següents: (6-2) – (11-0) – (9-2) – (19-0) – (3-4) – (2-0) – (11-7) – (3-6).

Es va aconseguir una altra victòria que tal com es presentava el partit, podem estar contents, és l’onzena seguida i això ens permet seguir a dalt de tot de la classificació amb cap partit perdut, igual que el CB Salt.

Aquesta pròxima setmana no juguem però a partir del mes de maig serà on ens haurem de jugar les garrofes, hem d’anar a pistes molt complicades i amb unes últimes jornades d’infart contra tots els nostres rivals directes, per tant, s’haurà d’entrenar fort per arribar a to a aquest final de temporada que es presenta molt complicat, però per altra banda molt atractiu on ens ho jugarem pràcticament tot.

Xevi Creus.

Vídeo

FOTOS