Nou Disseny Web (2018-08-26)

Benvolguts companys, des de la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes hem cregut oportú modificar la pàgina web. El disseny anterior, el que ens ha acompanyat en la temporada 2017/2018, no compleix les necessitats estructurals per donar cabuda al munt d’informacions que anem generant, necessitem una plantilla més personalitzada, sense gaires limitacions per tal que hi tingui cabuda qualsevol cosa que se’ns pugui ocórrer en qualsevol moment sense patir per com ho fem encabir a la pàgina web sigui en el lloc que sigui.

Per tant comencem a omplir-la de continguts, en les setmanes vinents veureu com sobretot la pàgina inicial creix amb enllaços a les informacions, seccions de vídeos, slides del vostre interès, etc etc. El problema principal és que les informacins velles no s’han adaptat gaire bé a la nova plantilla i el plugin de les fotografies no és visible en aquestes informacions. Degut a la quantita d’informació generada a la passada temporada no podrem reconstruir les informacions antigues, un fet que ens sap molt greu.

L’únic que ens preocupa aquesta temporada serà la creació de continguts i ho dic perquè novament creixem en nombre d’equips i la gestió esportiva comença a ocupar moltes hores i això provoca que en tinguem menys per escriure resums, editar vídeos o penjar fotografies. Tot sigui dit que qualsevol col·laboració serà benvinguda.

Esperem que tot sigui del vostre grat i que ens ajudi a seguir sent un referent informatiu de la província, sense cap mena de dubte sabem que la Unió Esportiva Cellera Amer compta amb una de les millors pàgines del Bàsquet Català i d’això ens hem de felicitar.
Moltes Gràcies a tots/es per seguir-nos.